Aveţi întrebări despre modul în care vă puteţi alătura companiei în calitate de profesionist? Aici veţi găsi răspunsurile.

Pentru a avea răspuns la orice întrebare pe care o puteţi avea despre intrarea directă sau despre cererea dumneavoastră de angajare. În plus, partenerii de contact vă stau şi ei la dispoziţie pentru orice întrebare.

Puteţi începe să lucraţi la MAHLE ca un absolvent sau ca o persoană angajată direct. În ambele cazuri, puteţi alege din mai multe domenii de activitate interesante.

Suntem în căutare de specializări diferite – totul depinde de post sau de concentrarea pe potenţialele dumneavoastră activităţi. Puteţi afla exact ceea ce căutăm în descrierea locurilor de muncă actuale pe care le-am afişat pe pagina noastră.

Dacă ne place ceea ce citim, veţi avea oportunitatea de a ne convinge de calităţile dumneavoastră. În persoană. Într-un proces de selectare care poate fi compus din mai mulţi paşi : Interviu general -> Centru de evaluare -> Interviu în departamentul funcţional.

Alege limba

Căutare Job

Start