Cerinţele noastre – se potrivesc în fiecare zi.

Aţi dori să ne consolidaţi echipa? Foarte bine. Suntem în căutare de deschizători de drumuri, persoane care respiră energie şi angajaţi cu competenţe multiple care au aceeaşi pasiune pentru tehnologie ca şi noi. Persoanele care aplică în viaţa lor concepte precum „spirit de echipă”, „dorinţa de a ajuta” şi „respect”. Noii membri din familia MAHLE care sunt caracterizaţi prin complexitate şi inovaţie, cunosc interculturalitatea, sunt de încredere şi cu picioarele pe pământ. Pe scurt: persoanele ca dumneavoastră intenţionează să îşi folosească iniţiativa în conturarea viitorului.

Aţi dori să contribuiţi cu ideile proprii într-o atmosferă internaţională? Sunteţi în căutarea unei oportunităţi de a vă dezvolta profesional şi de a ajunge la un nivel superior? Sunteţi interesat să vă depăşiţi orizontul şi să cunoaşteţi alte domenii? Atunci, sunteţi exact persoana pe care o căutăm: angajatul ideal MAHLE.

Acum, totul depinde de dumneavoastră. Alegeţi un post corespunzător din centrul cu locuri de muncă de pe care să vă începeţi cariera în domeniul dorit şi trimiteţi-ne o cerere de angajare.

Alege limba

Căutare Job

Start