Bine de ştiut – sfaturi pentru o recrutare eficientă.

Pentru a vă asigura că faceţi o primă impresie bună, vă rugăm să vă ghidaţi după următoarele idei:

1. Uşuraţi-ne munca.
O organizare clară este un element foarte important atunci când depuneţi cererea dumneavoastră de angajare. Din acest motiv, vă rugăm să organizaţi documentele precum scrisoarea de intenţie, CV-ul , chiar şi referinţele profesionale, într-o ordine cronologică.


2. Elementul cheie: primirea fără probleme.
Cum preferăm să primim cererea dumneavoastră de angajare? Nici nu se pune problema: on-line. În felul acesta, vom primi cererea dumneavoastră de angajare mai repede şi, de asemenea, putem lua legătura cu dumneavoastră mai rapid. Elementul cheie: trimiteţi cererea dumneavoastră de angajare la persoana de contact menţionată în descrierea posturilor.
Când pregătiţi e-mail-ul cu cererea de angajare, vă recomandăm să includeţi toate documentele şi ataşamentele într-un PDF cu o mărime maximă de 5 MB. În acest fel, ne vom putea asigura de faptul că cererea dumneavoastră completă de angajare este primită de persoana potrivită.


3. Vă răspundem cu plăcere la întrebări.
Doriţi să aveţi mai multe informaţii despre un post disponibil, despre un stagiu de practică sau despre programul nostru internaţional pentru absolvenţi? Trebuie doar să luaţi legătura cu persoana de contact care vă va oferi detaliile necesare. Veţi găsi numele persoanei în descrierea posturilor sau în secţiunea persoana de contact.


4. Stabiliţi-vă priorităţile.
Vă interesează unul sau chiar mai multe posturi disponibile? Nicio problemă. Vă rugăm să ne trimiteţi o singură cerere de angajare în care să plasaţi postul care vă interesează cel mai mult în topul priorităţilor dumneavoastră. De asemenea, puteţi preciza o a doua şi a treia prioritate în scrisoarea dumneavoastră de intenţie. Dacă profilul dumneavoastră se potriveşte mai bine pentru aceste posturi, vom trimite automat cererea dumneavoastră de angajare mai departe în cadrul companiei.


5. Iniţiativa vă este răsplătită.
Aţi vizitat centrul nostru cu locuri de muncă, dar nu aţi găsit postul potrivit pentru dumneavoastră? Nicio problemă. Trimiteţi-ne o cerere de angajare şi vom stabili dacă avem un loc de muncă potrivit pentru dumneavoastră. Partenerul de contact responsabil din cadrul Departamentul de Resurse Umane vă va răspunde cu plăcere la întrebări.

Alege limba

Căutare Job

Start