DEPUNEREA CERERII DE ANGAJARE ŞI SERVICII – AM LĂSAT CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI LA FINAL.

Împreună cu MAHLE, angajații dedicați își urmează calea cu un scop comun: Performanța. Performanța pentru MAHLE și pentru propriile lor cariere. Suntem convinși de asta. Acționăm – în concordanță cu filosofia noastră, „driven by performance”.

Vă vedeţi viitorul la MAHLE? Sunteţi interesat să începeţi să lucraţi ca intern, candidat cu angajare directă, practicant sau profesionist experimentat într-unul din diferitele domenii în care ne desfăşurăm activitatea? Aţi găsit postul potrivit pentru dumneavoastră? Excelent. Acum, trebuie să ne trimiteţi cererea de angajare. Convingeţi-ne de persoana şi punctele tari ale dumneavoastră și vă vom sprijini în dezvoltarea viitoare.

Vizitaţi secţiunea care cuprinde sfaturi pentru o recrutare eficientă pentru a afla de ce trebuie să ţineţi cont, precum şi ce este deosebit de important pentru noi. În paginile următoare, veţi găsi şi persoana de contact pentru dumneavoastră, mai multe informaţii despre procesul de selectare utilizat de noi, precum şi datele când se organizează evenimente interesante şi cele mai importante materiale care pot fi descărcate.

Urmați-vă calea - cu noi.

Alege limba

Căutare Job

Start