Studenți la MAHLE – arătați-ne de ce sunteți în stare.

Ne place când angajații noștri au țeluri. Dar tu? Ești pregătit să pui în practică experiența căpătată la universitate? Ai șansa să înveți lucruri interesante încă din timpul studiilor universitare, prin intermediul unui stagiu de practică la MAHLE. Acum ai oportunitatea să dobândești experiență practică într-un mediu ce promovează învățarea și excelența.

La MAHLE, vei fi în mijlocul acțiunii chiar de la început. Contribuim cu propriile idei, ajutăm echipa și propulsăm compania înainte – după aceste cuvinte ne ghidăm activitatea. Drept urmare, vei avea șansa să îți demonstrezi abilitățile în cadrul unor posturi care necesită dăruire și pasiune.

De asemenea, promovăm proactivitatea, iar ideile noi sunt binevenite. După programul de orientare, îți vei asuma responsabilități și îți vei asista colegii în proiecte provocatoare, pas cu pas.

Dacă ești interesat de un stagiu de practică la MAHLE Timișoara, citește în continuare pentru a afla mai multe detalii despre procesul de aplicare și pozițiile disponibile.

Începe-ți cariera - cu noi.

Alege limba

Căutare Job

Start