Beneficiile noastre – avantajul dumneavoastră.

Avem aşteptări ridicate, dar vă oferim chiar mai mult. La urma urmei, apreciem munca depusă de angajaţii noştri. Și facem cunoscut acest lucru. În funcție de nevoile individuale, dumneavoastră de asemenea puteţi beneficia de gama largă de servicii pe care le oferim.

Beneficiile dumneavoastră pe scurt:

Pregatire & Dezvoltare

Poziţia noastră de lider tehnologic? Este datorată angajaţilor noştri. Prin utilizarea expertizei şi creativităţii, aceştia transformă idei inovatoare în produse de succes în toată lumea.

Competenţele dumneavoastră reprezintă viitorul nostru. De aceea, am dezvoltat un program special de dezvoltare a angajaţilor pentru dumneavoastră. De la discuţiile anuale cu angajaţii până la evaluarea potenţialului şi activităţi de specializare – elementele individuale ale programului vă sprijină în dezvoltarea carierei dumneavoastră. Individual şi sistematic

În discuţiile anuale cu angajaţii, veţi discuta cu şeful ierarhic despre responsabilităţile dumneavoastră, munca de echipă de până acum şi viitoare schimbări. Dezvoltarea carierei dumneavoastră formează partea centrală a acestor discuţii. De asemenea, puteţi vă exprimaţi ideile pe care le aveţi despre cum vă vedeţi cariera în viitor. Împreună vom putea decide măsurile de dezvoltare care se potrivesc cel mai bine pentru a vă ajuta să vă realizaţi obiectivele de carieră.

Cu subiecte de la legislaţia muncii la instruire în ceea ce priveşte produsele şi managementul timpului, puteţi găsi o serie de oferte care vor contribui la dezvoltarea dumneavoastră suplimentară pe plan profesional şi personal.
Ne bazăm pe mai multe metode diferite. Pe lângă sesiunile de pregătire faţă-în-faţă cu un consilier în carieră cu experienţă, oferim forme inovatoare de învăţare, precum e-învăţare şi învăţare mixtă – o combinaţie de evenimente faţă-în-faţă, e-învăţare şi îndrumare.

Managerii noştri provin într-o mare măsură din interiorul companiei noastre. Motivul? Pentru că au cele mai bune competenţe ca urmare a dezvoltării lor personale şi profesionale. Avem încredere în potenţialul angajaţilor noştri. În cele din urmă, vedem zi de zi de ce sunt capabili, în ceea ce priveşte realizările, creativitatea şi gândirea antreprenorială.

Pentru a identifica viitorii noştri manageri, utilizăm în mod regulat evaluări ale potenţialului. Candidaţii cu potenţial ridicat care au fost identificaţi prin aceste evaluări sunt plasaţi în programe speciale de dezvoltare a echipei de conducere care au drept scop pregătirea lor pentru noile lor funcţii de conducere. Individual şi sistematic. Doriţi să aveţi o carieră în conducere? Vă oferim mediul ideal pentru dezvoltarea unei cariere în această direcţie.

Împreună pentru fiecare. Aceste este moto-ul nostru în ceea ce priveşte echilibru lucru-viaţă. Indiferent dacă vorbim despre activităţi de petrecere a timpului liber sau despre un program de lucru flexibil – ne îngrijim de nevoile individuale ale angajaţilor noştri şi îi sprijinim în orice situaţie de viaţă.

Cei care lucrează mult trebuie să aibă grijă de sănătatea personală. Vă sprijinim în atingerea obiectivului dumneavoastră de stare de bine generală. Cu măsurile şi programele noastre complexe pentru promovarea sănătăţii. În cele din urmă, sănătatea dumneavoastră este importantă pentru noi.

  • Servicii medicale gratuite, de exemplu, vaccinări şi examene oftalmologice
  • Campanii pe teme precum managementul stresului şi staţii de lucru ergonomice
  • Servicii de consiliere pentru sănătate şi aspecte sociale

Alege limba

Căutare Job

Start