Domenii de activitate - postul potrivit pentru fiecare persoană interesată.

Sunteţi interesat să lucraţi într-un mediu de lucru internaţional? Doriţi să preluați responsabilitate şi să vă transformaţi propriile idei în realitate? Sunteţi în căutarea unei oportunităţi de a vă dezvolta profesional şi de a ajunge la un nivel superior? De la cercetare şi dezvoltare şi vânzări tehnice până la control – exploraţi mediul nostru complex de muncă.

Viitorul începe acum – în cercetare și dezvoltare. În cadrul celor zece centre de cercetare și dezvoltare localizate în toată lumea, lucrăm la soluţii inovative pentru clienţii noştri. Punctele centrale ale muncii noastre suntȘ

Cercetarea şi dezvoltarea, laboratoarele noastre de idei creative, care sunt tot timpul cu un pas înaintea tendinţelor viitoare. Aici monitorizăm dezvoltarea viitoare a produselor noastre. Testăm fezabilitatea tehnică a noilor tehnologii şi produse. Pentru a accepta aceste provocări, recrutăm ingineri creativi, flexibili şi axaţi pe viitor cu o gamă largă de cunoştinţe şi o gândire tehnică foarte bună.

Activităţile noastre de bază includ şi dezvoltarea de produse. Majoritatea angajaţilor noştri din departamentul de dezvoltare lucrează în acest domeniu. În dezvoltarea avansată a produselor/proceselor, ca dezvoltatori inovativi de prototipuri pentru următoarea generaţie de produse. În acest domeniu, planificăm şi dezvoltăm concepte de produse şi de procese pentru prototipuri şi piese şi componente pregătite pentru producţia în serie care vor contura succesul nostru în viitor. De asemenea, pentru acest domeniu căutăm ingineri care să facă uz de creativitatea şi cunoştinţele lor de specialitate pentru a crea inovaţii. În domeniul dezvoltării de produse se regăsesc experţi pragmatici pentru soluţii destinate clienţilor în producţia de serie. Aici dezvoltăm şi perfecţionăm produse şi procese până când acestea sunt pregătite pentru etapa de producţie în serie şi pot fi utilizate direct. În acest demers, ne bazăm pe inginerii noştri caracterizaţi prin cunoştinţe de specialitate, concentrare pe clienţi şi determinare.

Peste 150 de fabrici de producţie. Cinci continente. Un singur standard. Procesele noastre eficiente, de ultimă generaţie din toată lumea facilitează producţia de serie cu caracter ergonomic de cel mai ridicat nivel. Doar în Austria, angajaţii noştri lucrează în patru fabrici de producţie pentru a realiza produse inovative pentru unităţile noastre de afaceri reprezentate de sistemele de gestionare a aerului şi a lichidelor, sistemele de piston şi componentele cilindru.

Fiecare unitate de producţie include o echipă autonomă. Această echipă constă din muncitori, tehnicieni calificaţi, specialişti şi personal de suport pentru domenii precum lucrări de pregătire, asigurarea calităţii, producţia de prototipuri şi logistică. Produsele noastre sunt fabricate cu echipamente de producţie de ultimă generaţie proiectate special pentru a corespunde cerinţelor de producţie. Desigur, producţia se face respectând standardele de calitate de cel mai înalt nivel. Acesta este un domeniu pentru persoane motivate, care prezintă interes pentru elemente tehnice şi care caută un loc de muncă caracterizat prin diversitate.

Întotdeauna la acelaşi nivel – angajaţii responsabili cu efectuarea controlului din MAHLE sunt parteneri egali care ajută directorii de la nivel operaţional în procesul de luare a deciziilor. De la controlori la nivelul fabricii până la controlori la nivel naţional şi regional, fiecare companie şi unitate de afaceri are propriul controlor. Expertiză la fiecare nivel. Cu know-how şi înţelegere a tehnologiei şi a procedurilor operaţionale.

Sarcinile potenţiale din domeniul controlului sunt aproape nelimitate. Controlorii care au dovedit profesionalism prin activitatea lor pot ocupa funcţii într-o altă ţară. Este posibil şi un transfer din domeniul controlului în contabilitate. Care va fi sprijinit de MAHLE.

Dorim să avem angajaţi care să ştie mai mult decât aspectul obligatoriu de lucru cu cifrele şi o înţelegere a inter-relaţiilor de afaceri. Avem nevoie de persoane care să poată privi şi dincolo de orizont. De exemplu, în ceea ce priveşte tehnologia noastră. Trebuie să aveţi aceste cunoştinţe pentru a înţelege munca noastră ca şi companie şi pentru a deveni un partener în adevăratul sens al cuvântului pentru nivelul de conducere.

O gamă optimă de produse. În calitate de lider de piaţă la nivel mondial, dezvoltăm, coordonăm şi punem în aplicare cele mai bune strategii pentru grupe de produse la nivel global. Se realizează analize ţintite ale pieţelor de aprovizionare, ale preţurilor şi valorilor, se efectuează negocieri la nivel naţional şi internaţional şi se sprijină proiecte de dezvoltare.

Cu sprijinul managementului furnizorilor, facilităm selectarea optimă a furnizorilor, rafinăm acest sistem şi asigurăm fluxuri de aprovizionare fără probleme către unităţile noastre de producţie. În plus, activităţile de achiziţii strategice, efectuate în strânsă colaborare cu departamentele de dezvoltare, asigură existenţa unor furnizori experimentaţi pentru produse noi şi/sau îmbunătăţite.

Aprovizionarea materialelor care nu sunt destinate producţiei asigură condiţiile şi performanţele furnizorilor – de la servicii şi echipamente de birou până la unităţi de producţie.

În domeniul de aprovizionare la MAHLE angajaţii vor avea parte de locuri de muncă foarte interesante într-un mediu internaţional. Desigur, această activitate va fi realizată cu ajutorul celor mai recente instrumente de aprovizionare, inclusiv managementul cataloagelor electronice şi licitaţiile on-line.

Elementul potrivit la momentul potrivit şi în cantitatea potrivită. În logistică, acoperim întregul lanţ al valorii. De la furnizor la client, de la lansarea producţiei de serie până la finalizare.

Angajaţii din logistică sunt responsabili pentru planificarea fabricii şi a proiectării, pentru fluxul de materiale şi planificarea la nivelul depozitului, precum şi pentru sistemele de aprovizionare şi de eliminare a deşeurilor. Şi asiguraţi introducerea acestora prin asigurarea unui management şi control eficient al proiectului. În domenii precum planificarea strategică, managementul lanţului de aprovizionare sau logistica de la nivelul producţiei şi depozitului, aceste provocări oferă un grad mare de libertate, precum şi responsabilitate mărită pentru angajaţii individuali.

Dispunem de o reţea de logistică cu know-how enorm şi ani buni de experienţă. Angajaţii noştri realizează proiecte pline cu responsabilităţi în cea mai mare varietate de locaţii din jurul lumii. Pentru a asigura că aceşti angajaţi pot livra calitatea obişnuită MAHLE, îi ajutăm să se dezvolte prin oferirea de cursuri de dezvoltare continuă pe plan profesional. Ca urmare, aceşti angajaţi sunt la curent cu tendinţele din domeniul logistic.

De la selectarea cu succes a personalului şi pregătirea continuă până la asigurarea loialităţii angajaţilor şi dezvoltarea angajaţilor tineri – competenţele resursei umane joacă un rol vital în atingerea obiectivelor companiei pe termen lung. În definitiv, angajaţii noştri reprezintă garanţia succesului nostru.

În departamentul nostru de resurse umane, oferim oportunităţi interesante de începere a carierei în operaţiuni de resurse umane, dezvoltarea personalului, salarizare, pregătire şi multe alte domenii. Cunoştinţele vaste de specialitate şi abilităţile excelente de socializare reprezintă cerinţele de bază pe care trebuie să le aveţi pentru a ocupa un post în acest departament. Iar motivul este următorul: Vă aşteaptă o gamă largă de locuri de muncă şi responsabilităţi multiple. Cei care dau dovadă de profesionalism în realizarea activităţilor se pot aştepta la apariţia unor noi oportunităţi de carieră. Care depăşesc până şi graniţele propriei ţări.

Factorul determinant este dedicarea de care daţi dovadă. Şi vom încuraja această dedicare din partea dumneavoastră. În domenii precum lucrări de proiect şi discuţii cu colegi din ţară şi străinătate pentru schimb de experienţă. Standardele şi procesele noastre valabile la nivel mondial asigură proceduri omogene.

Departamentul Inginerie Industrială este împărţit în două arii şi are ca rol principal industrializarea/dezvoltarea de produse noi, până la stadiul productiei de serie.

  • Aria Launch Management – se ocupă de managementul proiectelor, fiind legătura dintre echipa de dezvoltare (din alte planturi MAHLE) şi clienţi.
  • Aria Technical Engineering - responsabilă pentru specificaţiile tehnice şi funcţionarea echipamentelor standard şi speciale.

Acest departament are un rol important într-o fabrică de producţie prin aducerea de concepte stabile şi fezabile producţiei de serie, asigurând controlul integral al calităţii şi performanţa maximă de livrare către clienţi, folosind şi combinând în acelaşi timp cele mai bune scheme de disponibilitate ale capacităţii din producţie.

De la managementul proceselor de afaceri şi dezvoltarea furnizorilor până la IT – la MAHLE există un număr de domenii foarte interesante la care puteţi contribui cu know-how-ul dumneavoastră pentru a contribui la succesul companiei. De exemplu, la obiectivul de a continua optimizarea proceselor noastre, de a acoperi pieţe noi, de a explora noi produse sau de a introduce tehnici şi procese pentru noi, pe plan intern, şi pentru clienţii noştri. Cu idei inovative, angajaţi creativi şi soluţii sofisticate.

Aceste sarcini sunt complexe. Oportunităţile, de asemenea. Astfel, oferim angajaţilor noştri din cele mai diferite domenii, provocări reale care le vor permite să se dezvolte în mod continuu ca profesionişti. Şi, desigur, libertatea de care au nevoie pentru a-şi pune în aplicare propriile idei. Şi pe plan internaţional.

Alege limba

Căutare Job

Start