Întâlnește oamenii MAHLE.

Împreună cu MAHLE, angajații dedicati își urmează propria cale, cu un obiectiv comun: performanța. Performanța pentru MAHLE. Și de asemenea pentru propriile lor cariere. Suntem convinși de asta. O demonstrăm – în concordanta cu filosofia noastra „driven by performance”

Vrei să știi cum este să lucrezi la MAHLE? Vrei să citești un cont de primă mână? Acesta este locul undei vei găsii mai multe informații despre diferitele domenii de activitate și despre MAHLE ca angajator. De la noii tăi colegi.

 • Cristian Leahu
  Plant Manager
  Din 2 Mai 2011 în firma MAHLE

  Cristian Leahu
  Plant Manager
  Din 2 Mai 2011 în firma MAHLE

  "Am ales MAHLE în 2011 pentru că este o companie stabilă și cu tradiție în Germania, de peste 90 de ani. În România compania este prezentă din 2005 și în acest moment se află în plină expansiune triplând cifra de afaceri în următorii 4 ani.

  Am ales MAHLE în Timișoara datorită colectivului tânăr și entuziast, a atmosferei create de munca în echipă şi a provocărilor ce se întrevăd în următorii ani.

  Alătură-te echipei noastre daca ești interesat de o altfel de companie".

 • Cristina Vătămanu
  Departamentul de Logistica / Logistica Client
  Din 1 Septembrie 2011 în firma MAHLE

  Cristina Vătămanu
  Departamentul de Logistica / Logistica Client
  Din 1 Septembrie 2011 în firma MAHLE

  "Sunt o persoană care poate sa îi învețe pe cei din jur o mulțime de lucruri, de la lucruri practice pana la experință de viața. Îmi plac punctualitatea și informațiile clare și la obiect. Sunt o persoană onestă, probabil prea onestă cateodată, și aștept același lucru din partea celor din jurul meu.
  Lucrul la birou este o poveste diferită pentru mine, o poveste ce vine cu valori legate de profesionalism si lucrul in echipă. Sunt o persoană competitivă si orice problemă este o provocare pentru mine și pentru echipa mea."

 • Amelia Meveș
  Departamentul de Productie / Leader de Echipa
  Din 8 Mai 2007 in firma MAHLE

  Amelia Meveș
  Departamentul de Productie / Leader de Echipa
  Din 8 Mai 2007 in firma MAHLE

  De ce Mahle?

  Pentru că este o companie sigură în plină ascensiune şi mereu deschisă la nevoile de viitor ale industriei auto.
  MAHLE are un colectiv sincer şi bine pregătit profesional, întotdeauna dornic să ofere suport celor din jur. Echipa de management este mereu atentă şi interesată de cei pe care ii are în subordine, oferindu-le întotdeauna şansa de a-şi exprima ideile şi de a-şi aduce o contribuţie la creşterea şi dezvoltarea firmei.

  MAHLE împreună cu echipa ei au sprijinit întotdeauna dezvoltarea mea profesională, de aceea sunt mandră că fac parte din echipa MAHLE.

 • Vasile Fota
  Departamentul Design / Inginer Design
  Din 13 Noiembrie 2007 in firma MAHLE

  Vasile Fota
  Departamentul Design / Inginer Design
  Din 13 Noiembrie 2007 in firma MAHLE

  "Lucrez ca inginer de proiectare mecanică la MAHLE din 2007. M-am ocupat de proiectarea filtrelor de aer, a galeriilor de admisie, filtrelor de ulei şi carcaselor de cilindru. În aceast timp am învătat multe despre ce înseamnă să munceşti într-un mediu internaţional şi ce înseamnă să faci parte dintr-o entitate complexă condusă prin profesionalism. În acest context mi s-a permis să mă dezvolt ca inginer şi să imi dezvolt aptitudinile de comnicare crescând astfel în cadrul echipei. Pe viitor imi doresc să am parte de provocări asemănătoare şi posibilitate continuă de imbunătăţire.De asemenea imi doresc să împărtăşesc această experienţă cu viitoarele generaţii de ingineri MAHLE"

 • Monica Vesici
  Departamentul Productie / Operator
  Din 25 Februarie 2008 in firma MAHLE

  Monica Vesici
  Departamentul Productie / Operator
  Din 25 Februarie 2008 in firma MAHLE

  "M-am angajat la MAHLE Componenete de Motor în Februarie 2008 pe postul de operator în producţie. Timp de 2 ani amlucrat la produse ca LSA 346 , SO69 , LSA 551 , SO92 .În 2010 am fost la traning în MAHLE St. Michael necesar relocării liniei de filtre de aer (LX).
  Sunt o persoană motivată de ceea ce fac, deschisă să învăt lucruri noi. Cunosc produsele MAHLE, fapt ce a dus la promovarea mea la Departamentul Calitate în Martie 2012."

 • Ion Taifas
  Departamentul Vanzari / Director Vanzari
  Din 13 August 2007 in firma MAHLE

  Ion Taifas
  Departamentul Vanzari / Director Vanzari
  Din 13 August 2007 in firma MAHLE

  "Am început să lucrez la MAHLE ca inginer în domeniul vanzărilor, având ca scop dezvoltarea pieţii din România în domeniul filtrelor industriale.
  Suportul puternic din partea superzvizorului meu şi dorinţa mea continuă de a mă perfecţiona pe plan profesional m-au ajutat să cresc la MAHLE. Sunt constant în contact cu clienţii şi cu noile tehnologii. Am şansa de a lucra la proiecte interesante şi pline de provocări unde doar o bună colaborare între departamente poate asigura succesul."

Alege limba

Căutare Job

Start