Belépési lehetőségek – A MAHLE első pillantásra.

Jelentkezés és szolgáltatások.

Minden, amit tudnia kell a jelentkezésről ha érdekli a MAHLE.

több

Miért dolgozzon nálunk.

Fedezze fel a számos okot amiért megéri nálunk dolgozni.

több

MAHLE.

Minden, amit tudnia kell a MAHLE Csoportról.

több

Szeretné csapatunkat erősíteni? Örömmel halljuk. Keressük a kezdeményező egyéniségeket, energiától duzzadó, érdeklődő, sokoldalú munkatársakat, akik hozzánk hasonlóan lelkesednek a technológiáért. Olyan embereket, akik valóra váltják a „csapatszellem”, „segítőkészség” és „tisztelet” gondolatait. A MAHLE család új tagjait, akik többféle készséggel rendelkeznek és innovatívak, kultúrák között jól eligazodnak, ugyanakkor megbízhatók és a földön járnak. Röviden: olyan embereket, akik a bennük rejlő energiákat a jövő alakítására szeretnék fordítani.

Általában a következő területekre keresünk szakembereket: Mérnökség, Gyártás, Pénzügy, Beszerzés, Logisztika, Minőségbiztosítás, HR. A meghirdetett munkakör betöltéséhez szükséges tapasztalatoktól függően a friss diplomások jelentkezését is szívesen fogadjuk. Amennyiben szakmai gyakorlatot szeretne teljesíteni, vagy diploma munkáját elkészíteni, nyitottak vagyunk arra, hogy ebben támogassuk Önt.

A többi Önön múlik. Válasszon ki egy Önnek megfelelő kezdő pozíciót, és küldje el nekünk a jelentkezését. Járja az útját - velünk.

Válasszon nyelvet

  • HU

Álláskeresés

Mehet