Jó tudni – jelentkezéssel kapcsolatos tippjeink.

Ha jó benyomást szeretne kelteni, kérjük, tartsa szem előtt az alábbiakat:

1. Könnyítse meg a dolgunkat.

A jelentkezés egyértelmű elrendezése kritikus fontosságú. Arra kérjük ezért, hogy az olyan dokumentumokat, mint a kísérőlevél, az önéletrajz, az egyetemi eredmények és szakmai referenciák, időrendi sorrendben állítsa össze.

2. A kritikus tényező: biztonságos kézbesítés.

Hogyan szeretnénk megkapni a jelentkezését? Nem is kérdéses: online. Végül is így gyorsabban megérkezik hozzánk a jelentkezése, és gyorsabban fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. A legfontosabb: jelentkezését közvetlenül az állásajánlatnál feltüntetett kapcsolattartónak küldje.

Azt tanácsoljuk, hogy e-mailben küldött jelentkezésének előkészítésekor minden dokumentumot, mellékletet PDF formátumban csatoljon, maximum 5 MB méretben. Ezzel is hozzájárul, hogy a megfelelő személy a teljes jelentkezést kézhez kapja.

3. Örömmel válaszolunk a kérdéseire.

Szeretne több információt kapni az álláslehetőségről, gyakornoki pozícióról vagy nemzetközi hallgatói programról? Csak annyit kell tennie, hogy megkeresi kapcsolattartóját. Munkatársunk nevét mindig megtalálja az állásajánlatban vagy a kapcsolat részben.

4. Határozza meg prioritásait.

Egynél több álláslehetőség is érdekli? Semmi probléma. Kérjük, egyetlen jelentkezést küldjön, amelyben az Önt leginkább érdeklő pozíciót tünteti fel az első helyen. Kísérőlevelében második és harmadik pozíciót is meghatározhat. Ha a profilja jobban megfelel ezen állások valamelyikének, automatikusan továbbítjuk jelentkezését a vállalaton belül.

5. Érdemes kezdeményezőnek lenni.

Már ellátogatott az állásközpontunkra, de nem találta meg az Önnek megfelelő pozíciót? Semmi gond. Küldje el jelentkezését, és mi megállapítjuk, hogy van-e nálunk Önnek megfelelő pozíció. A Humánerőforrás Részleg illetékes munkatársa örömmel fog válaszolni a kérdéseire.

Válasszon nyelvet

  • HU

Álláskeresés

Mehet