GYIK – Itt választ kap kérdéseire.

Még mindig vannak kérdései? Összegyűjtöttük a válaszokat egy rövid összefoglalóban a jelentkezési folyamattal kapcsolatos különböző kérdésekre. Ezen kívül kapcsolattartóink is készen állnak, hogy segítsenek – függetlenül attól, hogy milyen pozíció iránt érdeklődik.

Gyakori kérdések:

A jelentkezés legegyszerűbb és leggyorsabb módja, ha jelentkezését e-mailben küldi el. De postán is elküldheti jelentkezését, melyet bizalmasan fogunk kezelni, különösen ami a fennálló munkaviszonyt illeti.

A jelentkezését mindig az illetékes kapcsolattartónak küldje! Ha egy konkrét álláshirdetésre válaszol, a kapcsolattartó nevét és címét, telefonszámát megtalálja a hirdetésben. Ha általában érdeklődik a vállalat iránt, küldje el önéletrajzát annak a kapcsolattartónak, aki az Önt érdeklő pozícióért felelős.

Az általános szabály: csak egy jelentkezést küldjön, függetlenül attól, hány pozíció érdekli! Jelentkezését küldje el az Önt leginkább érdeklő pozícióhoz tartozó kapcsolattartónak. Kísérőlevelében meghatározhat második és harmadik pozíciót is. Ha úgy látjuk, hogy az utóbbi pozíciók valamelyike jobban megfelel Önnek, automatikusan továbbítjuk jelentkezését házon belül a megfelelő kapcsolattartónak.

Jelenleg hirdetett állásaink listáját itt találja.

Egyrészt sokrétű képzési programot kínálunk különböző tanfolyamokkal, melyek témája a termékekkel kapcsolatos képzéstől az időmenedzsmentig sokféle lehet. Másrészről speciális alkalmazotti fejlesztő programot is kialakítottunk munkatársainknak. Az éves teljesítmény értékelés során határozzuk meg azokat a fejlesztési lehetőségeket, amelyek a leginkább segíthetik majd karrier céljainak megvalósításában. Erről többet is megtudhat a „Munka a MAHLE-nál -> Juttatásaink” menüpont alatt.

A kérdések elkerülése érdekében a lehető legteljesebb jelentkezést küldje el nekünk – e-mailben vagy postán. Ez tartalmazza a kísérőlevelet, önéletrajzot és minden lényeges iskolai és egyetemi eredményt és bizonyítványt, illetve a referenciákat. Ha jelentkezését e-mailben küldi el, kérjük, hogy ezeket az információkat csatolja leveléhez.

A PDF formátumú dokumentumokat preferáljuk. A csatolmányok teljes mérete ne haladja meg az 5 MB-ot, és egy e-mailhez legfeljebb három dokumentumot csatoljon.

Ha a pozíció még mindig megtalálható az állásközpontunk oldalán, jelentkezhet is rá.

Dolgozóinknak számos különböző juttatást nyújtunk. További információkat itt találhat.

Mivel a MAHLE nemzetközi vállalat, a magyar nyelven kívül angolul is tudnia kell. A további idegen nyelvek ismerete előnyt jelent.

A MAHLE-nál nem vár Önre szabványeljárás, hanem egyéni kiválasztási folyamaton fog keresztülmenni. Felvételi döntésünket kizárólag a dokumentumokra és természetesen a személyes állásinterjúra alapozzuk.

Számunkra nagyon fontos, hogy képet kapjunk a személyiségéről. Hasznos az is, ha látjuk, hogy megérintette a MAHLE világa, és megismerjük, milyen munkát szeretne találni:

Ismeri személyes és szakmai erősségeit és gyengeségeit?

Rendelkezzen ismeretekkel a MAHLE-ról és tevékenységeiről, illetve annak a területnek a munkájáról, ahová kerülni szeretne. Részletes információkat talál weboldalunkon (www.mahle.com). Örömmel válaszolunk a kérdéseire is. Miért a MAHLE a megfelelő munkahely az Ön számára, és hogyan tudja Ön támogatni a vállalatunkat?

Válasszon nyelvet

  • HU

Álláskeresés

Mehet