18 éve járjuk itthon az utat … és folyamatosan megújulunk!

A balassagyarmati gyár zöldmezős beruházásként, 1999 júniusában azzal a céllal alakult meg, hogy klímakompresszorokat gyártson Európa meghatározó autógyárainak. A 14000 négyzetméteres üzem 2015. július 1-én került a MAHLE tulajdonába és azóta MAHLE Compressors Hungary néven folytatja tovább 15 évvel ezelőtt megkezdett munkáját.

Gyárunk jelenleg a maximális kihasználtsághoz közeli szinten üzemel, munkavállalóink létszáma megközelíti az ezer főt és a gyártócsarnok mára szinte „megtelt” gyártóberendezésekkel és kiszolgáló technológiákkal. Fejlesztéseinkhez az utóbbi időben két jelentős pályázatot is sikerült elnyernünk, a GOP program keretében technológiánkat, a TÁMOP forrásokkal pedig munkatársaink tudását sikerült bővítenünk. A MAHLE több évtizedes autóipari szaktudása és technológiai előnye biztos hátteret jelent a balassagyarmati gyár további fejlődéséhez, új vevők megszerzéséhez, illetve a foglalkoztatás további bővítéséhez is.

A MAHLE balassagyarmati gyára továbbra is „jó állampolgárként” kíván jelen lenni a régióban. Az alkalmazottak és az üzem vezetői elkötelezettek a helyi közösség életminőségét javító olyan tevékenységek iránt, mint például gyermekjátszótér építése, nyári gyermektáborok szervezése, oktatási intézmények támogatása, „tájsebészeti” önkéntes környezetvédelmi akciók vagy rendszeres adománygyűjtés a rászorultak javára.

A MAHLE a számára fontos megcélzott egyetemi tanszékekkel szoros kapcsolatot tart fenn, annak érdekében, hogy a végzett hallgatók körében az elsők között kerüljön számításba vállalatunk, mint munkahely.

Helyszíneink – korlátlan változatosság.

Nem csupán Magyarországon érdekli a MAHLE, hanem szeretne többet megtudni globális jelenlétünkről? Akkor látogasson el nemzetközi szervezeteink karrier oldalaira.

Helyszínek.

Fedezze fel magyarországi helyszínünket.

több

Nemzetközi munkavégzés.

Mit jelent egy nemzetközi cégnél dolgozni? Tudjon meg többet.

több

Miért dolgozzon nálunk?

Fedezzen fel számos okot, amiért megéri nálunk dolgozni.

több

Válasszon nyelvet

  • HU

Álláskeresés

Mehet