Nemzetközi munkavégzés – korlátlan kihívások.

Amikor azt mondjuk “korlátlan”, nem csak a sokrétű szabadságra gondolunk, amelyet munkavállalóinknak biztosítunk. Azokra a szerteágazó kihívásokra is utalunk, amelyek hozzájárulnak széles termékskálánk létrejöttéhez. Továbbá az egyéni felelősségre, amelyet kiváló vállalati kultúránk megkövetel és szorgalmaz. A MAHLE-nál semmi nem korlátozza az előrehaladását: mindez globális jelenlétünknek köszönhető.

Akik a MAHLE-nál dolgoznak, globálisan végzik tevékenységüket. Ez azt jelenti, hogy minden dolgozónak univerzális és szakterületeken átívelő szemlélettel kell megközelítenie munkáját. Végül is az országhatárokon átnyúló hálózatok jelentik a hosszú távú sikereink kulcsát. Tapasztalatból beszélünk. Ezért van az, hogy megoldásainkat nem csupán a világ 170 termelési helyszínén állítjuk elő, hanem 16 kiemelkedő fejlesztési helyszínén is – Németországban, Nagy-Britanniában, Luxemburgban, Szlovéniában, az Egyesült Államokban, Brazíliában, Japánban, Kínában és Indiában. Mivel mindenhol jelen vagyunk, vásárlóinknak világszerte a lehető legjobb támogatást tudjuk nyújtani.

Alkalmazottaink számára ez egy dolgot jelent: élénk együttműködést országos vállalatainkkal. A termelési folyamatok egységesítését világszerte. Annak biztosítását, hogy magas minőségi elvárásaink minden egyes nemzetközi helyszínünkön érvényesüljenek. Továbbá sokszínű nemzetközi projektek tervezését, úgymint:

  • Új üzleti egységek létesítését és bővítését számos országban
  • Termékek fejlesztését multikulturális csapatokban, nemzetközi projektek keretein belül

A nemzetközi szemléletet mi a gyakorlatban éljük meg a MAHLE-nál. Munkatársainkat erre nyelvtanfolyamokkal, interkulturális képzésekkel, illetve a munkahelyen tartott szakmai képzésekkel készítjük fel.

Válasszon nyelvet

  • HU

Álláskeresés

Mehet