Amit mi kínálunk – az Ön előnyére.

Magasak az elvárásaink – de még sokkal többet kínálunk. Elvégre elismerjük alkalmazottaink munkáját, és ezt kifejezésre is juttatjuk. Ön is élvezheti a sokféle szolgáltatást, amit biztosítunk.

Az általunk kínált juttatásokról röviden:

Képzés és fejlesztés

Vállalatunk technológiailag vezető pozíciót élvez? Ezt alkalmazottainknak köszönhetjük. Az ő szakértelmük és kreativitásuk kellett hozzá, ők hoznak létre sikeres termékeket világszerte korszakalkotó ötletekből.

Munkatársaink képzettsége a mi jövőnk. Ezért dolgoztunk ki egy speciális munkaerő-fejlesztési programot az Önök számára. Az éves alkalmazotti párbeszédtől a potenciál-értékeléseken keresztül a képzési programokig – a program egyes elemei az Ön karrierjének fejlesztését segítik. Egyénileg és szisztematikusan.

Az éves alkalmazotti párbeszéd során feladatait, az addigi csapatmunkáját és a jövőbeli változásokat fogja majd megvitatni felettesével. Karrierjének előrejutása áll ezeknek a megbeszéléseknek a középpontjában. Ön is megoszthatja saját elképzeléseit jövőbeli karrierútjával kapcsolatban. Ezt követően együttesen döntik majd el, milyen fejlesztési megoldásokkal segíthetik hozzá a leghatékonyabban karrier elképzeléseinek megvalósításában.

A megbeszélésen kiválasztott képzési programokra az interneten található adatbázisunkban tud jelentkezni. Könnyen és egyszerűen. A témák között szerepel a munkahelyi biztonság, a termékekkel kapcsolatos képzés és az időmenedzsment, így számos ajánlatot találhat, amelyek hozzájárulhatnak szakmai és egyéni fejlődéséhez.

Több különböző módszert alkalmazunk. A tapasztalt karrier coachok által vezetett egyéni foglalkozások mellett olyan újszerű tanulási formákat is kínálunk, mint az E-tanulás és a Vegyes Tanulás – az egyéni foglalkozások, az E-tanulás és a gyakorlati oktatás ötvözete.

Vezetőink jelentős arányban a saját sorainkból kerülnek ki. Miért? Mert egyéni és szakmai fejlesztésüknek köszönhetően a legjobb képesítésekkel rendelkeznek. Megbízunk az alkalmazottainkban rejlő potenciálban. Végül is mi látjuk, hogy mire képesek eredményeiket, kreativitásukat és vállalkozói gondolkodásukat illetően nap, mint nap.

Jövőbeli vezetőink azonosítása érdekében rendszeresen végzünk teljesítmény értékeléseket. Az ilyen értékelések során felfedezett, kiemelkedő potenciállal rendelkező jelölteket ezt követően speciális vezetői fejlesztési programokon készítjük fel új vezetői pozícióikra. Egyénileg és szisztematikusan. Vezetői karrier szerepel az ambíciói között? Nálunk ideális környezet várja ehhez a karrierúthoz.

Egymással és egymásért. Ez a mi mottónk a munka és a magánélet egyensúlyát illetően. Legyen szó szabadidős tevékenységekről, rugalmas munkaidőről vagy gyermekfelügyeletről – eleget teszünk dolgozóink egyéni igényeinek, és támogatjuk őket életük minden szituációjában.

Vegye kézbe munkája és magánélete egyensúlyát. Élvezze a személyre szabott munkaidő rugalmasságát, és ossza be munkában töltött óráit a törzsmunkaidő körül úgy, hogy legjobban megfeleljen Önnek és jelenlegi életkörülményeinek.

Válasszon nyelvet

  • HU

Álláskeresés

Mehet