Tevékenységi területek – mindenkinek a legmegfelelőbb pozíciót.

Szeretne nemzetközi környezetben dolgozni? Szívesen vállalná a felelősséget, és valóra váltaná elképzeléseit? Olyan lehetőséget keres, ahol szakmailag magas szintre fejlődhet? A kutatás-fejlesztéstől és a technikai értékesítéstől a kontrollingig – fedezze fel a munka sokszínű világát cégünknél.

Több mint 170 termelési helyszín. Öt kontinens. Egységes színvonal. Hatékony, csúcstechnológiát alkalmazó termelési folyamataink ergonomikus sorozatgyártást tesznek lehetővé a legmagasabb színvonalon, világszerte. Egyedül Németországban alkalmazottaink 30 termelőüzemben dolgoznak, hogy innovatív termékeket állítsanak elő üzleti egységeknek és különböző profitközpontoknak, például a mechatronika, a motorsport és speciális motorok számára.

Minden termelési területhez önálló csapat tartozik. Ebbe a csapatba dolgozók, képzett technikusok, specialisták és támogató munkatársak tartoznak, többek között az előkészítő munkálatok, a minőségbiztosítás, a prototípusgyártás és a logisztika területén. Termékeink a legmodernebb termelő berendezésekkel készülnek, amelyeket kifejezetten a termelés igényeihez terveztek. Mindezek mellett természetesen a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelünk. Ez a munka motivált, műszaki érdeklődésű embereknek ideális, akik változatosságot kínáló pozíciót keresnek.

Mindig egyenlő feltételekkel – a MAHLE kontrolling területen dolgozó munkatársai egyenrangú partnerek, akik az operatív vezetőket segítik döntéseik meghozatalában. Kezdve az üzemi kontrollerektől az országos és regionális kontrollerekig, minden vállalatnak és üzleti egységnek saját kontrollere van. Szakértelem minden szinten. Szakmai tudással, a technológiára és munkafolyamatokra való rálátással.

A kontrolling területén a potenciális megbízatások szinte korlátlanok. Azok a kontrollerek, akik már bizonyítottak, egy másik országban is pozíciót kaphatnak. A kontrollingról a könyvelésre történő áthelyezés is lehetséges. A MAHLE pedig támogatja is.

Olyan munkatársakat szeretnénk, akik nem csupán a számok iránti elengedhetetlen érzékkel rendelkeznek és az üzleten belüli kapcsolódásokat értik. Olyan embereket keresünk, akik saját szakterületük határain túlra is tekintenek. Például ami a technológiánkat illeti. Rendelkeznie kell ezzel a tudással, hogy átlássa vállalatunk munkáját, és a vezetőség igazi partnerévé váljon.

Optimális termékskála. A világpiac vezető szereplőjeként a legjobb globális termékcsoport stratégiákat alakítjuk ki, koordináljuk és hajtjuk végre. Gondosan célzott módon végzünk beszerzési piac analíziseket, ár- és értékelemzéseket, folytatunk országos és nemzetközi tárgyalásokat és támogatunk fejlesztési projekteket – természetesen szoros együttműködésben a különböző tervezési és gyártási részlegekkel.

Európában aktívan végezzük a termelési anyagok beszerzését különböző üzleti egységeink számára. A szállítókezelés támogatásával lehetővé tesszük a szállítók optimális kiválasztását, tökéletesítjük ezt a rendszert, és gondoskodunk a zökkenőmentes ellátásról termelési helyszíneink számára. Ezen kívül a fejlesztési részlegekkel szoros együttműködésben végzett proaktív beszerzési tevékenységekkel gondoskodunk róla, hogy felkészült szállítók álljanak rendelkezésünkre új és/vagy továbbfejlesztett termékeinkhez. A nem termelési beszerzés kezeli a feltételeket és a szállítói teljesítményt – a szolgáltatásoktól és irodai berendezésektől a termelési létesítményekig. A megállapodások kötése és a tárgyalások lefolytatása globális, regionális és országos szinten történik.

A MAHLE beszerzési területén izgalmas állások várhatók nemzetközi környezetben. Természetesen ezt a munkát a legmodernebb eszközökkel végezzük, beleértve az e-katalógus menedzsmentet és az online aukciókat is.

A megfelelő feladat a megfelelő időben. A logisztikában a teljes értéklánccal foglalkozunk. A vásárlótól a szállítóig, az ajánlatkéréstől az árajánlaton át a megállapodásig. Egyedi logisztikai koncepciókat alakítunk ki, és projekteket támogatunk a termelési helyszín kiválasztásától a sorozatgyártás elindításáig. A világ bármely helyszínén.

Üzemeinket jelentős logisztikai projektekkel segítjük a gyár- és alaprajz tervezés, anyagáramlás és raktártervezés, valamint az ellátási és hulladékkezelési rendszerek területén. Bevezetésükről pedig hatékony projektmenedzsment és kontrolling segítségével gondoskodunk. Az olyan területeken, mint a stratégiai tervezés, az ellátási lánc menedzsment vagy a termelési és raktározási logisztika, ezek a kihívások nagy szabadságot és sok felelősséget is jelentenek az egyes dolgozók számára.

Olyan logisztikai hálózattal rendelkezünk, amely hatalmas tudást és sokéves tapasztalatot tudhat magáénak. Alkalmazottaink felelősségteljes projekteket hajtanak végre világszerte a legeltérőbb helyszíneken. Annak érdekében, hogy ezek a dolgozók a megszokott MAHLE minőséget nyújthassák, fejlődésükhöz folyamatos szakmai továbbképzéseket biztosítunk. Ennek eredményeként mindig naprakészek a logisztikai trendeket illetően.

A sikeres munkaerő-felvételtől és folytonos képzéstől az alkalmazotti lojalitásig és a fiatal alkalmazottak fejlesztéséig – a humánerőforrás egység tevékenysége kulcsfontosságú szerepet játszik hosszú távú vállalati céljaink megvalósításában. Végül is alkalmazottaink jelentik sikereink garanciáját.

Humán erőforrás részlegünkön érdekes álláslehetőségeket kínálunk egyebek mellett humán erőforrással kapcsolatos feladatok, személyzeti fejlesztés, bérelszámolás, képzés területén. A szakterület átfogó ismerete és kiváló interperszonális készségek jelentik az alapvető elvárást. Ennek a követelménynek pedig nyilvánvaló az oka: feladatok széles skálája és széles körű felelősség várja ezen a területen. Azok, akik jól teljesítenek, arra számíthatnak, hogy sokféle új karrierlehetőség nyílik meg előttük. Akár saját országuk határain kívül is.

A kritikus tényező az Ön elkötelezettsége. És ehhez mi is hozzá fogunk járulni. Olyan területeken, mint a projektmunka és a hazai, illetve nemzetközi kollégákkal való beszélgetések a saját tapasztalataikról. Globális szabványaink és folyamataink egységes eljárásokat biztosítanak.

A minőségbiztosítástól és a vállalati kommunikációtól az informatikáig – a MAHLE egy sor izgalmas területet felölel, ahol hozzájárulhat tudásával a vállalat sikeréhez. Például a folyamataink optimalizálására irányuló állandó célkitűzésünk, az új piacok felkutatása, új termékek megismerése vagy technikák és folyamatok bevezetése révén saját magunknak a vállalaton belül, illetve vásárlóinknak. Innovatív ötletekkel, kreatív munkatársakkal és kifinomult megoldásokkal.

A feladatok itt sokrétűek. A lehetőségek is. Mindehhez a szakterületek legszélesebb skáláját kínáljuk, igazi kihívásokat, amelyek segítségével folyamatosan fejlődhetnek szakmailag. És természetesen a szabadságot is biztosítjuk, amellyel a saját ötleteiket kialakíthatják. Nemzetközi szinten is.

Válasszon nyelvet

  • HU

Álláskeresés

Mehet