Kultúránk – együtt sikeresen.

Az új innovációkhoz olyan emberek szükségesek, akik képesek a megszokott kereteken kívül gondolkodni, és a megfelelő ötleteket együtt továbbfejleszteni. A MAHLE alkalmazottai együtt dolgoznak a jövőért minden nap. A siker tradíció. A MAHLE már 1920 óta megelőzi korát, és sikertörténetünk folytatódik.

Bennünket továbbra is „a teljesítmény vezérel”. Ezért vagyunk ott a világ minden második autójában. A piac globális vezetőjeként a szakértelmet, minőséget és sokszínűséget képviseljük – és elismerjük minden egyes munkatársunk egyéni eredményeit. Legfőbb erősségünk: vállalatunk mérete. Egy nagyvállalat nemzetközi szemléletét és lehetőségeit ötvözzük egy hosszú hagyománnyal rendelkező kisvállalat családias környezetével és munkatársi kapcsolataival. A MAHLE éppen ezért minden alkalmazottjának külön figyelmet szentel. Lapos hierarchiánkból adódóan minden dolgozónak személyes felelősséget lehet és kell is vállalnia.

Kihívást jelentő feladatok. Kompetens csapatok. Itt érvényesülhetnek az ötletei. Nyűgözzön le minket képességeivel, és támogatni fogjuk a fejlődését. Értékeljük a kiemelkedő teljesítményt. Ezért célunk, hogy hosszú távon dolgozzunk együtt. Egyéni karrierfejlesztési lehetőségeinken és személyre szabott karrierlehetőségeinken keresztül segítünk, hogy valóra váltsa az Önben rejlő lehetőségeket.

Támogatásunk azonban még ennél is többet jelent. Vállalatként társadalmi felelősséget is vállalunk. A fenntarthatóság tradíciónk része, és arra törekszünk, hogy tartós értékeket teremtsünk. A jótékonysági célú MAHLE Alapítványon keresztül orvosi és társadalmi projekteket támogatunk, és a környezet védelméért tevékenykedünk akár országhatárokat átívelő módon is.

Válassza a MAHLE-t és egy olyan munkahelyi környezetet, amelyet a munkatársi összetartás, a tisztelet és egymás elismerése jellemez. Járja az útját – velünk.

Válasszon nyelvet

  • HU

Álláskeresés

Mehet