Tevékenységeink – a MAHLE bemutatása.

Egy munkaadó. Sok-sok innovatív termék a legkülönbözőbb területeken. Ez a MAHLE. Az autóipar vezető nemzetközi beszállítója vagyunk. Belső égésű motorokhoz és a kapcsolódó berendezésekhez kínált termékeinkkel, illetve elektromos járművekhez kínált megoldásainkkal az erőátvitel és a légkondicionáló technológia minden kulcsfontosságú kérdésével foglalkozunk – a motorrendszerektől és komponensektől kezdve a szűrési megoldásokig és termálmenedzsmentig.

A MAHLE termékei működnek a világ minden második járművében. Ezen kívül a MAHLE alkatrészek és rendszerek minden versenypályán sikeresek világszerte, évtizedek óta. A vállalat innovatív termékeit nem csak a közutakon alkalmazzák – helyhez kötött berendezéseknél, mozgó gépeknél, továbbá vasúti, tengeri és légi közlekedési járművekben.

A MAHLE több mint 30 országban képviselteti magát 170 termelési helyszínével. Stratégiai célunk, hogy a hatékony mobilitást elősegítő, technológiai hajtóerő legyen vállalatunk. 2015-ben mintegy 75 000 alkalmazottunk előreláthatólag 11 milliárd euró körüli bevételt fog elérni. Németországban, Nagy-Britanniában, Luxemburgban, Szlovéniában, az Egyesült Államokban, Brazíliában, Japánban, Kínában és Indiában működő 16 főbb fejlesztési helyszínünkön több mint 5000 fejlesztőmérnök és technikus dolgozik innovatív megoldásokon.

MAHLE Csoport.

Minden, amit tudnia kell a MAHLE Csoportról.

több

Termékek és Szolgáltatások.

Tudja meg, mi tesz minket sikeressé.

több

Hírek és Sajtó.

Legyen naprakész a MAHLE aktuális híreiből.

több

Válasszon nyelvet

  • HU

Álláskeresés

Mehet