MAHLE v Sloveniji - uspešna mreža.

Lokacije v Sloveniji:





MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Šempeter pri Gorici

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Šempeter pri Gorici
MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Polje15
5290 Šempeter pri Gorici

Phone +386 5 33 93 000
Fax +386 5 33 93 801
Internet www.mahle.com
E-Mail si.info@si.mahle.com
 

MAHLE Letrika d.o.o. je proizvodna družba z lastno razvojno-raziskovalno dejavnostjo. Usmerjeni smo v tri ključne produktne skupine: motorno elektro opremo, pogonske sisteme in mehatroniko. Imamo sodobno opremljene laboratorije za raziskave in razvoj, pri proizvodnji pa uporabljamo visoko tehnološko opremo in moderne pristope. Smo družbeno odgovorno podjetje, saj sledimo trajnostnemu razvoju s stalnimi izboljšavami in najvišjo možno zaščito okolja ter zdravja in varnosti ljudi.

Naši najbolj poznani izdelki so alternatorji, zaganjalniki in električni motorji oziroma pogonski sistemi. Smo nišni specialist in dobavitelj priznanim globalnim proizvajalcem kmetijske in gradbene mehanizacije (traktorji, kombajni, kopači), komercialnih vozil (kamioni, avtobusi), logistične opreme (viličarji) in električnih transportnih sredstev (golf vozički) ter v avtomobilski industriji (mehtronski sklopi za servo volane).

Družba je bila ustanovljena leta 1960 in s trenutno okrog 1500 zaposlenimi sodi med največje slovenske izvoznike in zaposlovalce v regiji. Del skupine MAHLE smo postali po prevzemu v letu 2014.

Izberite jezik

  • Slovenščina

pojdi