Amit mi ajánlunk Önnek

Támogatjuk a MAHLE munkatársait, hogy javítsák a munka és a magánéletük közötti egyensúlyt. Családi szolgáltatások, magán egészségügyi és nyugdíjellátás nyújtására koncentrálunk.

Rugalmas munkaidő

Rugalmas munkaidő

Az Ön élete is rugalmas, mi is. Rugalmas munkarendünk révén megvalósíthatja a munka és magánélet közötti tökéletes egyensúlyt.

Vonzó fizetés

Vonzó fizetés

Munkatársaink jelentik a legfontosabb értékünket. Ezt a szemléletet tükrözi a mindenki számára kínált, vonzó javadalmazási csomagunk is.

Képzési program

Képzési program

Aki szeretné a jövőt alakítani, annak élethosszig tartó tanulóvá kell válnia. Személyes támogatással és továbbképzésekkel lehetőséget kínálunk munkatársainknak, hogy mind szakmailag, mind egyénileg fejlesszék magukat.

"MAHLE for me"

MAHLE menü - napi melegétkezés szinte ingyen. "Számíthatsz Ránk! "-ingyenes mentális, jogi segítségnyújtás. MAHLE vásárlói klub - kedvezmények a helyi üzletekben és szolgáltatásokban. Nyári gyerektábor.Ezek a vonzó juttatások segítenek időt, pénzt és idegeskedést megspórolni.

Munkatárs ajánlás

Munkatárs ajánlás

Munkatárs ajánlás esetén bónuszt fizetünk munkavállalóinknak, amennyiben az új kolléga sikeresen teljesítette próbaidejét.

Munkába járási költségek támogatása

Segítünk munkába járási költségeinek csökkentésében benzin támogatással, ha saját autóval jár, vagy ingyenes céges buszútvonalainkon is utazhat.

Dr. Fahmi Ben Ahmed, a Group Advanced Development (fejlesztési részleg) vezetője

"A vállalat többféle ajánlattal támogatja munkatársai számára a munka és magánélet közötti egyensúlyt. Az alapítványi tulajdonú vállalat társadalmi elkötelezettsége jól mutatja, milyen felelősséget vállal a MAHLE embereiért. Nagyon jól el tudom képzelni, hogy karrieremet a vállalatnál folytatom. Bőségesen kínál izgalmas területeket és megoldásokra váró jövőbeli feladatokat. Ezen kívül erőteljes támogatást kapok képzéseken, konferenciák és szemináriumok látogatásán keresztül, egyéni és szakmai továbbképzésem részeként.“

Dr. Fahmi Ben Ahmed, a Group Advanced Development (fejlesztési részleg) vezetője
Share