Kötelezettségvállalás az emberek és a környezet felé

Globális tevékenységet folytató vállalatként felelősséget vállalunk munkatársainkért és környezetünkért. Folyamatosan arra törekszünk, hogy tovább fejlődjünk: Központi tevékenységünket tekintve és társadalmi szereplőként is. Éppúgy, ahogy felelősséget érzünk munkatársaink felé ebben a tekintetben, a társadalmi elkötelezettség is a MAHLE vállalati kultúrájának részét képezi.

Munkatársainkkal együtt arra használjuk tudásunkat, hogy javítsuk az emberek életfeltételeit mindenhol a világon. Számos dél-afrikai, kínai, brazíliai vagy indiai társadalmi és környezetvédelmi kezdeményezés olyan projekt, amelyet helyileg indítottak el. A célunk, hogy megóvjuk az erőforrásokat és megteremtsük a jövőbeli perspektívákat tudásunk és technológiánk felhasználásával.

Ezen kívül a MAHLE Alapítvány több mint 150 jótékonysági projektet támogat évről évre az egészségügy, a gyermekgondozás, az oktatás, a kultúra és a mezőgazdaság területén. Vezérelvünket követve – „Adakozz ma – a holnap víziójával” – az Alapítvány továbbfolytatja azt a munkát, amit a MAHLE alapítói indítottak el fél évszázada.

Indítsa el jövőjét a MAHLE-nél

Share