A Te tapasztalataid és a Mi lehetőségeink – együtt egy jó perspektíva a jövőre nézve.

Úttörő szellemű vagy, teli energiával és lenyűgöznek a technológia kínálta lehetőségek? Specialistaként vagy vezetőként nagyobb felelősséget keresel, mely lehetővé teszi a cselekvést? Ha az vagy, beszéljünk! Értékeljük azokat a jól teljesítő kollégákat , akik a jövő mobilitása iránt elhivatottak.

A lehetőségek változatossága nemzetközi környezetben

A jövő mobilitásának technológiai úttörőjeként és vezetőjeként kihívásokkal teli pozíciókat ajánlunk, ahol tehetségedet kamatoztatva magas szintre fejlődhetsz. Nemzetközi projektekben fogsz dolgozni és szoros kapcsolatban állsz majd különböző országok kollégáival.

Akár a meglévő üzleti tevékenységeinkben erősíted mulikulturális csapatainkat, akár a jövő mobilitásának különböző lehetőségein dolgozol, a vezetői kultúránk elvárja és elismeri az önállóságot.

Kutatás-fejlesztés, IT, minőségirányítás, termelés, műszaki értékesítés, beszerzés vagy kontrolling – számos lehetőség vár Rád! Csatlakozz hozzánk és kezdd el felfelé ívelő karrier utadat nálunk!

Itt a helyed!

Ha szereted a változatosságot, képes vagy kilépni a szokásos sémákból és nemzetközi csapatjátékos vagy, akkor kezdd egyéni karrier utad velünk!

Sokoldalú és innovatív embereket keresünk, akik interkulturálisan gondolkoznak és megbízhatóan dolgoznak.

Dr. Christian Maisch, rendszerfejleszési igazgató

„A holnap belső égésű motorja egy teljesen elektronikus meghajtású világban? A karrierem a MAHLE-nál továbbra is izgalmas. Csapatszellem, elhivatottság és motiváció azt jelentik, hogy nálunk nincsenek határok egyetlen karrier úton sem. Természetesen ez motiválja munkatársaimat is – támogatom őket, hogy elérjék személyes és szakmai céljaikat a MAHLE-nál.“

Dr. Christian Maisch, rendszerfejleszési igazgató

Éves munkavállalói párbeszéd

Folyamatos képzés

Kiemelt pozícióTaláljon állást

Innovatív, Nemzetközi, Felelősségteljes: Állások szakemberek részére

Felelősségteljes pozíciót keres, amelyben sokféle feladattal lehetősége van a jövő mobilitását alakítani? Találja meg álmai állását velünk!
Share