Mely szakterület a MAHLE-nál, mely megfelelő Önnek?

Nemzetközi vállalatként a jövő mobilitását alakítjuk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Jelenlegi és jövőbeli szakértőink nélkül ez nem lenne lehetséges. Elhivatottságuk, ötleteik és képességeik azok, amelyek a MAHLE-t az autóipar vezető fejlesző és beszállító partnerévé teszik a világon.

Segítünk eldönteni, hogy képességeivel hogyan járulhat hozzá mindehhez, ezért szeretnénk röviden bemutatni szakterületeinket.

Kutatás és fejlesztés

A világon működő 16 kutatás-fejlesztési központunkban jövőorientált műszaki normákat állítunk fel vevőink megelégedésére

Főbb fókusz területeink

  • Kutatás és fejlesztés

Kreatív agytrösztünk folyamatosan figyeli a jövőbeli fejlesztési lehetőségeket az egész MAHLE csoport részére. Az új technológiák, termékek és folyamatok technikai megvalósíthatóságát vizsgáljuk. Ez magában foglal stratégiai fejlesztési projekteket is. Ezt a kihívást támogatva kreatív, jövőorientált, rugalmas, széles körű tudással és a fizikai tudományok iránti érdeklődéssel rendelkező munkavállalókat keresünk.

  • Termék /Folyamat Előfejlesztés és Termékfejlesztés – alaptevékenységeink

A Termék és Folyamat fejlesztés során innovatív prototípusokat tervezünk és fejlesztünk a termékek következő generációjához, valamint termék és folyamat koncepciókat gyártáskész alkatrészekre, amelyek a jövőbeli sikereinket határozzák meg a piacon. Itt szintén szeretnénk találkozni mérnök szakemberekkel, akik az innovációt a kreativitásukkal és képességeikkel viszik előre.

A termékfejlesztési részlegünkön gyakorlatias emberekre van szükség, szakértőkre , akik a sorozatgyártási megoldásokkal tudnak előállni a vevőink részére. Ez az az osztály, ahol fejlesztjük és tökéletesítjük a sorozatgyártás előtt a termékeket és a folyamatokat. Itt meggyőző szaktudással, vevőközpontúsággal és magabiztossággal rendelkező mérnökökre számítunk.

Műszaki értékesítés

Az ötlet megszületésétől a sorozatgyártásra való elkészülésig és azon túl a műszaki értékesítés részlegünk támogatja a teljes fejlesztési folyamatot, illetve a termék élettartamát mind házon belül és házon kívül.

Összekötőként funkcionál az egyes üzleti egységek, a gyárak és régiók között, továbbá helyi vevőkkel tartja a kapcsolatot.

A fő vevőinket globális kiemelt partner kapcsolattartók és regionális szakértő csapatok szolgálják ki. A széles körű funkciók itt magas színtű technológiai tudást és komplex ügyek megismertetésének képességét igénylik.

A műszaki értékesítés számára mérnökök, ipari mérnökök és üzletembereket keresünk, akik nyitottak és magukkal hozzák a szükséges szaktudást és céltudatos munkával elérik üzleti céljainkat. Ugyanakkor fejleszteniük kell folyamatainkat és biztosítaniuk kell, hogy vevőink is elérjék céljaikat.

Termelés

Több mint 160 termelési helyszín. Öt kontinens. Egységes színvonal. Hatékony, csúcstechnológiát alkalmazó termelési folyamataink ergonomikus sorozatgyártást tesznek lehetővé a legmagasabb színvonalon, világszerte. Egyedül Németországban alkalmazottaink 30 termelőüzemben dolgoznak, hogy innovatív termékeket állítsanak elő üzleti egységeknek és különböző profitközpontoknak, például a mechatronika, a motorsport és speciális motorok számára.

Minden termelési területhez önálló csapat tartozik. Ebbe a csapatba dolgozók, képzett technikusok, specialisták és támogató munkatársak tartoznak, többek között az előkészítő munkálatok, a minőségbiztosítás, a prototípusgyártás és a logisztika területén. Termékeink a legmodernebb termelő berendezésekkel készülnek, amelyeket kifejezetten a termelés igényeihez terveztek. Mindezek mellett természetesen a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelünk. Ez a munka motivált, műszaki érdeklődésű embereknek ideális, akik változatosságot kínáló pozíciót keresnek.

Kontrolling

Mindig egyenlő feltételekkel – a MAHLE kontrolling területen dolgozó munkatársai egyenrangú partnerek, akik az operatív vezetőket segítik döntéseik meghozatalában. Kezdve az üzemi kontrollerektől az országos és regionális kontrollerekig, minden vállalatnak és üzleti egységnek saját kontrollere van. Szakértelem minden szinten. Szakmai tudással, a technológiára és munkafolyamatokra való rálátással.

A kontrolling területén a potenciális megbízatások szinte korlátlanok. Azok a kontrollerek, akik már bizonyítottak, egy másik országban is pozíciót kaphatnak. A kontrollingról a könyvelésre történő áthelyezés is lehetséges. A MAHLE pedig támogatja is.

Olyan munkatársakat szeretnénk, akik nem csupán a számok iránti elengedhetetlen érzékkel rendelkeznek és az üzleten belüli kapcsolódásokat értik. Olyan embereket keresünk, akik saját szakterületük határain túlra is tekintenek. Például ami a technológiánkat illeti. Rendelkeznie kell ezzel a tudással, hogy átlássa vállalatunk munkáját, és a vezetőség igazi partnerévé váljon.

Beszerzés

Optimális termékskála. A világpiac vezető szereplőjeként a legjobb globális termékcsoport stratégiákat alakítjuk ki, koordináljuk és hajtjuk végre. Gondosan célzott módon végzünk beszerzési piac analíziseket, ár- és értékelemzéseket, folytatunk országos és nemzetközi tárgyalásokat és támogatunk fejlesztési projekteket – természetesen szoros együttműködésben a különböző tervezési és gyártási részlegekkel.

Európában aktívan végezzük a termelési anyagok beszerzését különböző üzleti egységeink számára. A szállítókezelés támogatásával lehetővé tesszük a szállítók optimális kiválasztását, tökéletesítjük ezt a rendszert, és gondoskodunk a zökkenőmentes ellátásról termelési helyszíneink számára. Ezen kívül a fejlesztési részlegekkel szoros együttműködésben végzett proaktív beszerzési tevékenységekkel gondoskodunk róla, hogy felkészült szállítók álljanak rendelkezésünkre új és/vagy továbbfejlesztett termékeinkhez. A nem termelési beszerzés kezeli a feltételeket és a szállítói teljesítményt – a szolgáltatásoktól és irodai berendezésektől a termelési létesítményekig. A megállapodások kötése és a tárgyalások lefolytatása globális, regionális és országos szinten történik.

A MAHLE beszerzési területén izgalmas állások várhatók nemzetközi környezetben. Természetesen ezt a munkát a legmodernebb eszközökkel végezzük, beleértve az e-katalógus menedzsmentet és az online aukciókat is.

Logisztika

A logisztikában a teljes értéklánccal foglalkozunk. A vásárlótól a szállítóig, az ajánlatkéréstől az árajánlaton át a megállapodásig. Egyedi logisztikai koncepciókat alakítunk ki, és projekteket támogatunk a termelési helyszín kiválasztásától a sorozatgyártás elindításáig. A világ bármely helyszínén.

Üzemeinket jelentős logisztikai projektekkel segítjük a gyár- és alaprajz tervezés, anyagáramlás és raktártervezés, valamint az ellátási és hulladékkezelési rendszerek területén. Bevezetésükről pedig hatékony projektmenedzsment és kontrolling segítségével gondoskodunk. Az olyan területeken, mint a stratégiai tervezés, az ellátási lánc menedzsment vagy a termelési és raktározási logisztika, ezek a kihívások nagy szabadságot és sok felelősséget is jelentenek az egyes dolgozók számára.

Olyan logisztikai hálózattal rendelkezünk, amely hatalmas tudást és sokéves tapasztalatot tudhat magáénak. Alkalmazottaink felelősségteljes projekteket hajtanak végre világszerte a legeltérőbb helyszíneken. Annak érdekében, hogy ezek a dolgozók a megszokott MAHLE minőséget nyújthassák, fejlődésükhöz folyamatos szakmai továbbképzéseket biztosítunk. Ennek eredményeként mindig naprakészek a logisztikai trendeket illetően.

Humán erőforrás

A sikeres munkaerő-felvételtől és folytonos képzéstől az alkalmazotti lojalitásig és a fiatal alkalmazottak fejlesztéséig – a humánerőforrás egység tevékenysége kulcsfontosságú szerepet játszik hosszú távú vállalati céljaink megvalósításában. Végül is alkalmazottaink jelentik sikereink garanciáját.

Humán erőforrás részlegünkön érdekes álláslehetőségeket kínálunk egyebek mellett humán erőforrással kapcsolatos feladatok, személyzeti fejlesztés, bérelszámolás, képzés területén. A szakterület átfogó ismerete és kiváló interperszonális készségek jelentik az alapvető elvárást. Ennek a követelménynek pedig nyilvánvaló az oka: feladatok széles skálája és széles körű felelősség várja ezen a területen. Azok, akik jól teljesítenek, arra számíthatnak, hogy sokféle új karrierlehetőség nyílik meg előttük. Akár saját országuk határain kívül is.

A kritikus tényező az Ön elkötelezettsége. És ehhez mi is hozzá fogunk járulni. Olyan területeken, mint a projektmunka és a hazai, illetve nemzetközi kollégákkal való beszélgetések a saját tapasztalataikról. Globális szabványaink és folyamataink egységes eljárásokat biztosítanak.

További területek

A MAHLE egy sor izgalmas területet felölel, ahol hozzájárulhat tudásával a vállalat sikeréhez. Például a folyamataink optimalizálására irányuló állandó célkitűzésünk, az új piacok felkutatása, új termékek megismerése vagy technikák és folyamatok bevezetése révén saját magunknak a vállalaton belül, illetve vásárlóinknak. Innovatív ötletekkel, kreatív munkatársakkal és kifinomult megoldásokkal.

A feladatok itt sokrétűek. A lehetőségek is. Mindehhez a szakterületek legszélesebb skáláját kínáljuk, igazi kihívásokat, amelyek segítségével folyamatosan fejlődhetnek szakmailag. És természetesen a szabadságot is biztosítjuk, amellyel a saját ötleteiket kialakíthatják. Nemzetközi szinten is.

Indítsa el jövőjét a MAHLE-nál

Share