MAHLE kultúránk

Határok nélkül gondolkodni és ötleteket előmozdítani a holnapért – együtt. Ez a mi vállalásunk. Az autóipar beszállítójaként világszerte az előfutárok között vagyunk. Vállalatunkat a hagyomány és az innováció jellemzi, miközben tevékenységeinket a fenntarthatóság és a felelősség fémjelezi. Munkatársaink a legfontosabbak számunkra, hiszen ők jelentik vállalatunk erejét.

Értékeink a kollegialitás és a tiszteletteljes együttműködés kereteit teremtik meg. Ezzel egy időben pedig a technológiai kiválóság alapjait is biztosítják.

Egyéni felelősség

Munkatársként Ön aktívan hozzájárul a vállalat sikeréhez, és felelősséget vállal. Vezetési kultúránk és leegyszerűsített hierarchiáink megkövetelik és bátorítják is a független munkavégzést. Az ebből adódó szabadság a közös tervezésben és a munkatársi együttműködés elengedhetetlenek, ha közös sikereket szeretnénk elérni

kkkkkk
dddd

Nemzetköziség

A nemzetközi projektek mindennapi életünk részét képezik. Az országok leányvállalataival folytatott közvetlen együttműködés és a hálózatokban történő gondolkodás, cselekvés jelentik sikerünk kulcsát. Ez azt jelenti, hogy nyilvánvalóan fel kell készítenünk munkatársainkat az előttük álló feladatokra nyelvtanfolyamok, kultúrák közötti oktatások, illetve szakmai felkészítés biztosításával

Sokféleség

A MAHLE nagyra értékeli az alkalmazottai sokszínűségét, és elősegíti a tiszteletteljes és befogadó munkahelyi környezetet. Számunkra minden egyes alkalmazottunk egyedi nézőpontja, tapasztalatai és ötletei elengedhetetlenek az innováció és a teljesítmény szempontjából. Ezért olyan munkahelyi légkör megteremtésére törekszünk, amely minden alkalmazott számára megteremti annak lehetőségét, hogy teljes mértékben kihasználja a képességeit, illetve ösztönzi az új ötleteket, valamint bevonja és magához vonzza a tehetségeket.

A sokféleség a MAHLE hétköznapjaiban

Kompetencia

Munkatársaink szakértők a technológia területén. Vezető szereplőként az iparágban mi rendelkezünk a legszélesebb termékportfolióval. Nemzetközi hálózatunk részeként új megoldásokat fejlesztünk ki a korszerű mobilitás számára. A továbbképzések és a tudás átadása garantálják, hogy munkatársaink célzott módon tudják kihasználni a bennük rejlő potenciált, és fejleszthetik magukat.

Szakértelmével, ötleteivel és eredményeivel segíthet megerősíteni meglévő üzleti területeinket és elősegíteni az innovációt.

Perspektíva

Fontos értékünk a tradíció, és vállalatunk mérete is. Egy családi vállalkozás munkatársi légkörét ötvözzük egy vezető nagyvállalat nemzetközi méreteivel, ami elismerést kínáló munkahelyi légkört és a biztonság érzését eredményezi.

A stratégiai hosszú távú gondolkodás és cselekvés vállalati filozófiánk szerves részét képezik. Munkatársaink felé is felelősséggel tartozunk. Önnel együtt közösen alakíthatjuk ki egyéni életpályáját – olyan karriert, amely jövőorientált és fenntartható is egyben.

Kira Schmitt, Head of Learning, Employer Branding & Diversity

„Munkatársaink jelentik vállalatunk jövőjét. Szisztematikus és célzott szakmai és egyéni fejlesztésük ezért a MAHLE kulcsfontosságú sikertényezőjének számít. Holisztikus szemléletünk a lehetőségek tárházát nyitja me.“

Kira Schmitt, Head of Learning, Employer Branding & Diversity

Több információ

Share