Progres la nivel mondial

Din 1920 revolutionam industria automotive. În calitate de partener de dezvoltare internațională și furnizor al industriei automobilelor, precum și un promotor al tehnologiei pentru mobilitatea viitorului, grupul MAHLE activeaza in peste 148 de locatii din întreaga lume.

Avand cunoștiințe și putere inovatoare în domeniul sistemelor si componentelor pentru motor, filtrare, electrice/electronice și management termic, oferim clientilor nostri un portofoliu larg de produse. Domeniile noastre de expertiză sunt sistemele de propulsie și de filtrare a aerului precum si toate ariile asociate acestora - atat pentru motoarele cu combustie internă cat si pentru cele electrice. Fiecare a doua mașină produsă în întreaga lume contine componente MAHLE.

Conturăm împreună viitorul

Angajații noștri sunt coloana vertebrală a companiei noastre. Colaborăm la nivel mondial pentru a dezvolta produse inovatoare în echipe internaționale, interdisciplinare, asigurând astfel competența unică a sistemului MAHLE - pentru clienții noștri și pentru lumea în care trăim.

Date si cifre

72.500 de angajati

MAHLE in cifre

18 ani de existenta in Romania
148 de locatii pe 5 continente
11 Centre de Cercetare si Dezvoltare
4 divizii de business si o divizie generala: Sisteme și componente pentru motor, Elemente filtrante și periferice pentru motoare, Management termic, Aftermarket și Mecatronică
99.9 % din actiuni detinute de Fundatia MAHLE

Date

• 99% mai puțin praf, polen și acarieni în vehicule datorită filtrelor de cabină MAHLE

• 50% mai multe masini electrice datorita pompei de caldura Termoelectrica MAHLE

• 4.000 de kilometri de Formula 1 datorită componentelor MAHLE

• 80.000 de porniri fara probleme pentru un motor de tractor cu un Starter electric de la MAHLE.

• Schimbătoarele de căldură MAHLE cântăresc doar 600 g și au dimensiunea unei coli de hârtie A4, cu o eficiență atât de mare încât ar putea încălzi șase case în mijlocul iernii.

Mai multe informatii

Incepe-ti viitorul la MAHLE

Share