Experienta ta profesionala si oportunitatile noastre – impreuna, o perspectiva de viitor.

Ai spirit de pionierat? Ești plin de energie și fascinat de posibilitățile pe care tehnologia le are de oferit? Ca specialist și ca manager sunteți în căutarea unor responsabilități majore care încă vă oferă loc de acțiune. Dacă ești, atunci trebuie să vorbim. Apreciem oamenii orientati spre rezultate care doresc să impulsioneze domeniul mobilitatii.

Oportunitati variate in domeniul international

În calitate de pionier și ca motor al tehnologiei pentru mobilitatea zilei de mâine, vă putem oferi poziții provocatoare în care va puteti pune in valoare adevăratul potențial și va dezvoltați în mod constant la un nivel înalt. Veți lucra la proiecte internaționale și veți fi în contact direct cu echipe de proiect din cadrul companiilor noastre. Fie că veti consolida domeniile noastre de business existente prin participarea in cadrul unor echipe multiculturale sau fie ca veti contribui prin soluții inovatoare in domeniul mobilitatii viitorului, cultura noastră de conducere cere și promovează încrederea în sine.

Cercetare și dezvoltare, tehnologia informației, managementul calității, producție, vânzări tehnice, achiziții sau controlling- o serie de oportunități așteaptă, așa că de ce să nu ni te alături și să începi ascensiunea in cariera?

Locul tau e aici!

Dacă iti place varietatea, vezi lucrurile in ansamblu și esti un jucător de echipă in mediu internațional, atunci începe planul tau de cariera individual cu noi. Căutăm oameni versatili, inovatori, care gândesc intercultural și lucrează în mod fiabil.

Dezvoltarea ta profesionala

Dialogul anual al angajatilor

In cadrul dialogului anual al angajaților vă veți întâlni cu superiorul direct pentru a discuta despre rolul dumneavoastră, colaborarea de până atunci și orice modificări viitoare. În același timp, dezvoltarea dumneavoastră profesională va fi în centrul atenției. Veți contribui cu propriile idei și, împreună, vom discuta obiectivele.

.

Training constant

Veți avea posibilitatea de a alege dintr-o varietate de posibilitati de dezvoltare profesionala de care ar beneficia atât cariera ta și tu personal. În acest context, folosim o mulțime de metode diferite. Pe lângă training față în față cu traineri experimentati, vă oferim, de asemenea, forme inovatoare de învățare, cum ar fi învățarea electronică sau învățarea mixtă - un amestec de evenimente față în față, invatare electronica și mentorat

Evaluarea pontentialului

Esti în căutarea unei cariere in zona de management? Dacă esti, atunci vă putem oferi mediul ideal. Va vom evalua in mod constant pentru a va analiza performanța, creativitatea și gândirea antreprenorială. Astfel va vom pregăti pentru noua poziție de management folosind programele noastre speciale de dezvoltare. Individual si intentionat.

Procesul de selectie

Analizam CV-ul

Puteți găsi ofertele de muncă pe site-ul nostru. Dacă credeți că o poziție deschisă este potrivita pentru tine, trimite-ne CV-ul. Verificăm aplicatiile noi în mod continuu, astfel că, dacă experiența și abilitățile tale corespund nevoilor noastre actuale, vă vom suna pentru un interviu în următoarele câteva zile.

Aplicatia ta - Online si Personal

Aplicați cu ușurință online prin intermediul portalului de recrutare. Faceți clic pe butonul "Aplica", pe care il puteți găsi în fiecare anunt.

Cele mai important document pentru noi ar fi un CV detaliat cu experienta ta. Documente suplimentare, precum certificari, pot fi prezentate mai târziu, la cerere.

Simțiți-vă liber să pună întrebări în orice moment - telefonic, e-mail sau față în față. Vrem să vă oferim o imagine completă despre companie și ofertelor noastre de locuri de muncă.

Mai multe informatii despre aplicatia

Ati gasit un loc de munca sau domeniu de interes?

Va stam la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari despre aplicati ta.Toate datele de contact ale persoanei cu care trebuie să vorbiți pot fi găsite chiar pe anunțul de angajare.

Share