Angajament fata de oameni si mediu.

În calitate de companie care operează la nivel global, ne asumăm responsabilitatea pentru oameni nostrii și pentru mediu. Ne străduim în mod constant să îmbunătățim și mai mult: În relatie cu activitatea noastră de bază și rolul nostru de jucător social. Simțim un sentiment de implicare față de angajații noștri, angajamentul social fiind parte din cultura corporativă a MAHLE.

Împreună cu angajații noștri, ne folosim cunoștințele pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale oamenilor din întreaga lume.Inițiativele sociale și de mediu din Africa de Sud, China, Brazilia sau India reprezinta proiecte care au fost inițiate la nivel local. Scopul este acela de a păstra resursele și de a crea perspective viitoare folosind cunoștințele și tehnologia noastră.

Fundația MAHLE sprijină mai mult de 150 de proiecte caritabile în fiecare an în domeniul sănătății, îngrijirii copiilor, educației, culturii și agriculturii. Urmand principiul "Doneaza azi - cu o viziune pentru ziua de mâine ",se continuă munca pe care fondatorii MAHLE au pus bazele fundatiei in urma cu o jumătate de secol.

Share