Iata cum functioneaza procesul de aplicare in MAHLE

Cel mai bun și rapid mod de a aplica pentru un loc de muncă în Romania este online - folosind portalul de recrutare MAHLE. Am făcut cei mai importanți pași pentru tine aici. De asemenea, poti urmări progresul aplicației.

Există diferite moduri de a aplica pentru locurile de muncă din locatiile noastre internaționale. Doar selectați țara respectivă pe harta lumii și aflati mai multe despre ea.

Documente la aplicare

CV-ul detaliat este cel mai important document pentru noi pentru a începe procesul de aplicare. Dacă aveți documente suplimentare, precum o scrisoare de intentie sau certificate, este de apreciat. Dacă este necesar, aveți posibilitatea să trimiteți documentele suplimentare ulterior

Avem nevoie de următoarele pentru a aplica:

  • CV complet. Puteți încărca pur și simplu acest document.

În plus, în funcție de locul de muncă, pot fi depuse și diverse documente:

  • Certificari
  • Acreditări
  • Dovada uceniciilor și a educației continue
  • Certificate de înscriere și școlare

Vă rugăm să rețineți că fișierele dumneavoastră ar trebui să fie într-unul din următoarele formate: DOC, DOCX, JPG, JPEG, PDF, PPT, PPTX.

Modalitati de aplicare

Aplica prin email

Dacă nu este posibil să aplicati online, ne puteți trimite cererea prin e-mail. Persoana de contact responsabila poate fi găsită în fiecare fișă a postului.

Vă rugăm să rețineți că vă vom procesa digital aplicația.

Aplica prin posta

Dacă nu este posibil să aplicati online, ne puteți trimite cererea prin posta.Trimite-ti aplicatia direct persoanei mentionate in anuntul de recrutare. Adresa o gasiti la ‘’locatiile noastre’’

Share