1 Locație în Romania

Timisoara

Fabrica din Timișoara este singura fabrică MAHLE din România, parte a diviziei dedicata produselor de filtrare și periferice a motoarelor. Cu accent pe turnarea prin injecție, diverse procese de sudare și asamblare, aici se produc si dezvolta în primul rând elemente filtrante, capace de chiuloasa, separatoare de ulei, canistre de carbon, filtre de aer pentru cabină, module de admisie a aerului, generatoare de sunet. Fiind o companie certificată IATF 16949, producția în masă se realizează cu mare precizie și calitate cu ajutorul unor instalații moderne și în cele mai multe cazuri, complet automatizate.

Peste 1100 de angajați lucreaza in infintata din 2005, iar compania s-a dezvoltat treptat prin preluarea de noi proiecte și provocări. MAHLE are 16 locatii majore de dezvoltare sunt peste tot in lume iar una dintre ele se activeaza din Romania. Specialiștii noștri preiau activitatea de dezvoltare a diviziei pentru roiecte de sine stătătoare.

Timișoara este situată în sud-estul Câmpiei Panonice (respectiv în sudul Câmpiei de Vest), în zona de divagare a râurilor Timiș și Bega. Timișoara, in traducere: „cetatea de pe Timiș” este reședința și cel mai mare oraș al județului Timiș fiind un pol pentru industria automotive, cei mai mari jucatori de pe piata situati aici. Numele localității vine de la râul Timiș care trecet la sud de oras, numit de romani în antichitate Tibisis sau Tibiscus.Timișoara este un centru industrial, comercial, medical, financiar și universitar important pentru România.

MAHLE Componente de Motor SRL, Timisoara

MAHLE Componente de Motor SRL
Calea Aradului DN69 Km. 6.6
300645 Timisoara
, Timis
Phone
+40 256-265 630
Fax
+40 256-265 631
Share