Cultura organizațională MAHLE

Gândim dincolo de frontiere și promovam ideile pentru a crea un viitor comun: Acesta este crezul nostru. Ca furnizor al industriei de automobile, suntem unul dintre cei mai importanți din întreaga lume. Tradiția și inovația caracterizează compania noastră, în timp ce durabilitatea și responsabilitatea caracterizează acțiunile noastre. Angajații noștri reprezintă prioritatea noastră principală, deoarece aceștia sunt forța noastră.

Valorile noastre creează un cadru propice unei cooperări respectuoase. În același timp, aceasta conduce către fundamentul excelenței noastre tehnologice.

kkkkkk

Responsabilitate individuala

În calitate de angajat contribuiți activ la succesul companiei și vă asumați această responsabilitate. Cultura noastră de leadership și ierarhiile plate necesită și promovează acțiuni independente, Libertatea de a concepe în comun și un nivel de cooperare colegială sunt esențiale pentru a obține un succes comun.

Internationalitatea

Proiectele internaționale fac parte din viața noastră de zi cu zi. Schimburile directe dintre locatii și gândirea și interacțiunea reciprocă sunt cheia succesului nostru. Aceasta înseamnă in mod evident că trebuie să pregătim angajații noștri pentru sarcinile care le revin prin oferirea de cursuri de limbi străine, training de interculturalitate sau coaching profesional.

dddd

Diversitate

La MAHLE apreciem diversitatea angajaților noștri și promovăm un mediu de lucru bazat pe respect și favorabil incluziunii. Pentru noi, perspectivele, experiențele și ideile unice ale fiecărui angajat sunt esențiale pentru inovare și performanță. Din acest motiv, ne străduim să creăm o atmosferă care să îl stimuleze pe fiecare angajat să își atingă potențialul maxim, care să încurajeze ideile noi și care să angajeze și să atragă talente.

Competența

Angajații noștri sunt experți în ceea ce privește tehnologia. În calitate de companie de top, avem cel mai larg portofoliu de produse din industrie. Fiind parte a unei rețele mondiale, dezvoltăm noi soluții pentru mobilitatea modernă. Formarea continuă și transferul de cunoștințe garantează că angajații noștri își pot exploata potențialul într-un mod concret și se pot dezvolta.

Cu ajutorul expertizei, a ideilor și a realizărilor dvs., ne ajutați să dezvoltăm zonele de business existente și să contribuiți la inovația.

Perspective

Apreciem tradiția și ținem cont de mărimea companiei noastre. Sentimentul unei afaceri de familie, combinat cu o varitate internațională a unei corporații majore, ne creează o atmosferă de lucru apreciativă și un sentiment de securitate.

Gândirea și acțiunile strategice pe termen lung constituie o parte integrantă a filozofiei noastre corporatiste. Avem, de asemenea, un sentiment de recunoștința față de angajații noștri. Împreună cu fiecare dintre dvs. putem dezvolta planuri individuale de carieră - orientate spre viitor și durabile.

Kira Schmitt, Head of Learning, Employer Branding & Diversity

" Angajații noștri sunt viitorul companiei noastre. Dezvoltarea lor sistematică și orientată la nivel profesional și personal reprezintă, prin urmare, factorii-cheie de succes pentru MAHLE. Abordarea noastră holistică deschide o varietate de perspective."

Kira Schmitt, Head of Learning, Employer Branding & Diversity
Share