UKREPAJTE Z NAMI

Imamo odgovor na vprašanje, kaj bo poganjalo vozila jutrišnjega dne: vaše veščine. Kot vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj avtomobilski industriji vsak dan sprejemamo izziv razvoja naslednje generacije mobilnosti. Zato iščemo vizionarske mislece in ustvarjalce, ki želijo kot del naše ekipe oblikovati mobilnost jutrišnjega dne. #StrongerTogether!

Želite biti del te gonilne sile? Najdite svoje mesto v naši ekipi

Let’s keep the future moving!

ZAKAJ STE PRAVI ZA NAS?

#IZZIV: Z nami oblikujte novo generacijo mobilnosti MAHLE

Preberite več o Pionirskem duhu družbe MAHLE in o tem, kako nas vodi pri razvoju revolucionarnih zamisli za okolju prijazno in podnebno nevtralno mobilnost. Oblikujemo mobilnost prihodnosti!

Video is loading
play

SISTEMI PAMETNIH KOLES MAHLE

Naj gre za mestna, dirkalna, gravel (makadamska) ali gorska kolesa: Kot popoln sistemski ponudnik za pametna e-kolesa, MAHLE v Španiji razvija rešitve za kompaktne pogonske motorje s prilagojenim krmiljenjem motorja, prilagojeno baterijo in povezovalnimi komponentami. Naš novi pogonski sistem za e-kolesa X35+ tehta le 3,5 kilograma, vključno z baterijo. Motor pesta kolesa, baterija in krmilne enote so tako kompaktne, da se jih lahko z lahkoto vgradi v okvir kolesa. Več informacij najdete na

Projektna hiša/služba/oddelek gorivnih celic

Pogoni na gorivne celice bodo ključna tehnologija na poti do mobilnosti brez emisij. Da bi to združeno znanje pri MAHLE pretvorili v tehnično resničnost, lahko ekipa „projektne hiše gorivnih celic” izkoristi prednosti popolnoma nove preskusne mize v obratu v Stuttgartu v Nemčiji. Tu izvajajo intenzivna testiranja novih razvojev na področju gorivnih celic v okviru celotnega pogonskega sistema. Na kratko: Izboljšajo upravljanje zraka, upravljanje toplote (tj. ogrevanje in hlajenje) in močnostno elektroniko. Posledično: Gorivne celice bi morale biti bistveno cenejše, hkrati pa trpežne in zato primerne za množično proizvodnjo.

Spoznajte naše najnovejše tehnološke inovacije in bodite hitrejši kot ostali pri izzivih!

chargeBIG

chargeBIG je korporativen zagon družbe MAHLE, ki se ukvarja s centralizirano, prožno napajalno infrastrukturo za dnevno parkiranje in upravljavce voznih parkov. Njegov cilj je zmanjšati ozka grla električne energije v električnem omrežju in omogočiti hitrejšo izgradnjo napajalne infrastrukture po vsej državi. Več informacij najdete na

Nov elektromotor brez magneta

V Šempetru pri Gorici (Slovenija) MAHLE trenutno razvija novo vrsto elektromotorja brez magneta, ki ne potrebuje elementov iz redke zemlje. S tem proizvodnja ni samo okolju bolj prijazna, ampak prinaša tudi prednosti v smislu stroškov in varnosti virov. Osrednja značilnost novega motorja je induktivni in s tem brezkontaktni prenos moči – to omogoča, da motor deluje brez obrabe in še posebej učinkovito pri visokih hitrostih. Učinkovitost je nad 95 % na skoraj vseh delovnih točkah – raven, ki so jo prej dosegli le dirkalnih avtomobilih formule E. MAHLE je tako v enem izdelku uspelo združiti prednosti različnih konceptov elektromotorjev. Ta novi razvoj se lahko enostavno razširi, zato se ga lahko uporabi kjerkoli, od majhnih avtomobilov do gospodarskih vozil.

Naša delovna mesta

Neža, Mag.inž.strojništva,  Ljubljana, Slovenia.

"Kako oblikujem prihodnost mobilnosti? V ekipi delam kot projektna vodja za električne pumpe. Pume so centralne komponente v hladilnem krogu in vzdržujejo primerno temperaturo avtomobilske baterije. Tako podaljšamo življenjsko dobo baterije in avto lahko dlje časa uporabljamo"

Neža, Mag.inž.strojništva, Ljubljana, Slovenia.

Strojni Inženir

Spremljajte razvoj našega izdelka od začetka do konca in bodite pozorni na vidike, kot sta funkcionalnost in vzdržljivost. Če poglobljeno razumete temeljna področja, kot so mehanika, dinamika in znanost o materialih, in bi radi svoje znanje poglobili v interdisciplinarnem timu - pridite k nam!

Poiščite svojo novo službo kot inženir strojništva pri MAHLE

Tine, Strojni inženir in Šempeter pri Gorici, Slovenia

"Kot vodilni konstrukter avtomobilskih pogonskih elektromotorjev vem, da lahko pogled na težave ali izzive z različnih zornih kotov pomaga najti optimalnejše rešitve za naše izdelke na globalni ravni"

Tine, Strojni inženir in Šempeter pri Gorici, Slovenia

Projektant razvijalec sistemov

Izkusite prednosti interdisciplinarnega dela in z nami oblikujte celoten proces, od gradnje preko proizvodnje do uporabe naših rešitev. Z občutkom za majhne podrobnosti in pogledom za veliko sliko ste prišli na pravo mesto.

Poiščite svojo novo službo kot projektant razvijalec sistemov pri MAHLE

Pedro Gonzalez, vodja procesov, metod in orodij za elektroniko in mehatroniko.

"Grožnje kibernetskega kriminala podjetjem in kršitve varnosti v zadnjih letih naraščajo. Zato je pomembno, da podjetje kot je MAHLE zavaruje celotno vrednostno verigo svojih E/E (električnih in elektronskih) izdelkov. Naša mednarodna ekipa, ki deluje kot tim pa sledi skupnemu cilju: Nikoli se ne ve kaj hekerji načrtujejo jutri. Prav zato, moramo imeti sisteme upravljanja in procese, da lahko obvladamo to potencialno negotovost."

Pedro Gonzalez, vodja procesov, metod in orodij za elektroniko in mehatroniko.

Inženir kibernetske varnosti

Kot inženir kibernetske varnosti varujete naše izdelke, kot so vgrajeni polnilniki, električni kompresorji ali električne črpalke pred vdori. Z razvojem posebnih varnostnih konceptov za vsak projekt, izvajanjem varnostnih analiz in testiranj varnosti napadov, zagotavljate kibernetsko varnost naših izdelkov v celotnem življenjskem ciklu – od razvojne in proizvodne faze vse do umika iz uporabe.

Poiščite svojo novo službo kot inženir kibernetske varnosti varujete pri MAHLE

Več delovnih mest za e-mobilnost

Inženir Elektrotehnike

Kot inženir elektrotehnike v MAHLE-ju boste skrbeli za projektiranje, razvoj, izdelavo in montažo električnih sistemov, naprav, strojev, naprav in procesov. Izvajate dejavnosti testiranja naših komponent avtomobilske elektronike: to sega od zagotavljanja skladnosti z elektromagnetnimi, električnimi in okoljskimi standardi do stroge skladnosti obnašanja naših komponent s specifikacijami strank.

Poiščite svojo novo službo kot inženir elektrotehnike pri MAHLE

Inženirji strojne opreme

Radi delate tako z računalnikom kot v laboratoriju za elektroniko? Če lahko upravljate s svojim osciloskop z zavezanimi očmi in poznate vezja do potankosti, ste na pravem mestu.

Preverite naša odprta delovna mesta za inženirje strojne opreme

Programski inženirji

Algoritmi, masovni podatki, oblak, digitalizacija: Znate programsko abecedo na pamet? Pridružite se nam, poiščite svoj izziv in napišite novo kodo za mikro krmilnike v aplikacijah jutrišnje mobilnosti.

Preverite naša odprta delovna mesta za inženirje strojne opreme

Proizvodni inženir

Uživate v odpravljanju težav pri opremi in izdelkih z napakami? V naši ekipi boste imeli priložnost optimizirati naše proizvodne procese za izboljšanje kakovosti in pretoka materiala ob sočasnem skrajšanju časa cikla in nastavitev. Ves čas boste sodelovali z ekipo za načrtovanje procesov med razvojem in lansiranjem nove opreme, orodja in procesov.

Preverite naša odprta delovna mesta za vodje projektov in izdelkov

#CONNECT: Raznolikost spodbuja inovacije

Vsak dan ekipe iz 30 držav združujejo svoje znanje, strast in inovativno moč, da uresničijo naš cilj - učinkovitejša, okolju prijaznejša in udobnejša mobilnost. Najboljši primer je naš e-kompresor, ki se uporablja v hibridnih in električnih vozilih. Razvijajo ga v Amherstu v ZDA. Motor zanj razvijajo v Šempetru pri Gorici v Sloveniji, elektroniko pa v Valenciji v Španiji. V Šempetru pri Gorici motor tudi izdelujejo, elektroniko pa v mestu Changshu na Kitajskem. Proizvodnja kompresorjev poteka v Balassagyarmatu na Madžarskem in v Changshu na Kitajskem. Več o e-kompresorju tukaj.

#Sprememba: Naj ima vaše delo težo!

Za nas je mobilnost več kot to, da pridemo iz točke A v točko B. Je za vas delo več kot od 9 do 5? Potem si poglejte natančneje: Pri MAHLE štejeta vaša zagnanost in predanost.Vaše delo vpliva na naše podjetje, na način, kako gremo naprej, na družbo n na okolje.

Za našo ekipo ste dragoceni – in cenimo vaše vsakdanje življenje

Naše zaposlene želimo podpreti pri doseganju še boljšega ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem. To so ugodnosti, ki vam jih nudimo

Fleksibilen delovni čas

Fleksibilen delovni čas

Vaše življenje je prilagodljivo in mi tudi: Zahvaljujoč našim prilagodljivim delovnim možnostim lahko dosežete popolno ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

 Paket ugodnosti

Paket ugodnosti "MAHLE zame"

Naša interna menza in zdravstveno zavarovanje preko podjetja s privlačnimi dodatnimi ugodnostmi vam prihranijo čas in živce. Ponujamo vam tudi številne dodatne storitve, kot so programi dodatnega usposabljanja, naše storitve za družine, pokojninski načrt in športno društvo s številnimi sekcijami. Več o naših ugodnostih

Privlačno nadomestilo

Privlačno nadomestilo

Naši zaposleni so naše največje bogastvo. To razmišljanje se odraža v privlačnem paketu (plače/nagrad/nagrajevanja/prejemkov) za vse.

Ne najdete dela?

Stopite v stik z nami: Naši kadrovniki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša

vprašanja. Več informacij glede prijave

Tamara Frankovic

Tamara Frankovic

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
e-Mail: tamara.frankovic@mahle.com

Share