3 Lokacije v Slovenia

Bovec

MAHLE Electric Drives Bovec d.o.o. je podjetje z dolgoletno tradicijo proizvodnje vžigalnih tuljav ter brizganja izdelkov iz termoplastičnih in duroplastičnih mas predvsem za avtomobilsko industrijo. Imamo okrog 280 zaposlenih. V lokalnem okolju predstavljamo pomembnega generatorja delovnih mest in tehnološkega napredka.

Pri brizganju izdelkov iz plastike uporabljamo pretežno orodja, proizvedena v naši sodobno opremljeni orodjarni. V zadnjih letih smo v proizvodni program začeli uvajati številne nove izdelke, kot so rotorji, senzorji vrtljajev, resolverji in visokonapetostna stikala.

MAHLE Electric Drives Bovec d.o.o., Bovec

MAHLE Electric Drives Bovec d.o.o.
Industrijska cona 3
5230 Bovec
Phone
+386 5 38 79 001
Fax
+386 5 38 86 225

Komen

MAHLE Electric Drives Komen d.o.o. je livarna, ki proizvaja ulitke iz aluminijaste zlitine s posodobljeno mehansko obdelavo in drugimi operacijami.

Tehnologije, ki jih uporabljamo so: taljenje, vlivanje aluminijastih zlitin, obrezovanje, peskanje, mehanska obdelava, montaža pokrovov (ležajev, vijakov, gumenih delov, tulk). Večji del proizvodnje je namenjen izpolnjevanju potreb avtomobilske industrije in drugih proizvajalcev vozil, še posebej na področju aluminijastih delov za avtomobilske sestavne dele. Tlačno litje je osredinjeno na aluminijaste dele, ki so sestavni del alternatorjev, zaganjalnikov, električnih pogonskih sistemov in mehatronskih delov.

V MAHLE Electric Drives Komen d.o.o. smo specializirani v malo serijskih / nišnih količinah. Zagotavljamo prilagodljivost, tako da upravljamo z več kot 200 različnimi orodji in 500 različnimi deli tlačnega litja. Zaposlenih imamo okrog 100 delavcev.

MAHLE Electric Drives Komen d.o.o., Komen

MAHLE Electric Drives Komen d.o.o.
Komen 139
6223 Komen
Phone
+386 5 73 95 700
Fax
+386 5 76 68 383

Šempeter pri Gorici

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. ima sedež v Šempetru pri Gorici, poslovne prostore, namenjene predvsem razvojni dejavnosti, pa še v Ljubljani in Mariboru. Družba je bila ustanovljena leta 1960 in s trenutno skoraj 2000 zaposlenimi sodi med največje slovenske izvoznike in zaposlovalce v regiji. Skupini MAHLE se je pridružila po prevzemu v letu 2014 in kasneje postala del divizije Mehatronika.

V Šempetru pri Gorici se nahaja eden od 16 najpomembnejših razvojno-raziskovalnih centrov skupine MAHLE, poleg tega pa so tu tudi velike proizvodne kapacitete z najsodobnejšo tehnologijo. Družba v sodelovanju s priznanimi svetovnimi industrijskimi proizvajalci razvija in proizvaja sodobne mehatronske izdelke. Na področju električnih pogonskih in mehatronskih sistemov ponujamo širok nabor rešitev za industrijska vozila in za e-mobilnost, tudi v avtomobilski industriji. Smo razvojni dobavitelj najpomembnejših svetovnih proizvajalcev kmetijske in gradbene mehanizacije ter proizvajalcev komercialnih vozil, ki jim dobavljamo zaganjalnike in alternatorje.

Največje podjetje v regiji

Šempeter pri Gorici je manjši kraj na zahodnem delu Slovenije, ki leži tik ob meji z Italijo. Le nekaj kilometrov je oddaljen od Nove Gorice, ki predstavlja upravno, gospodarsko in kulturno središče Severno Primorske regije. MAHLE Electric Drives Slovenija je največje podjetje v občini in tudi v širši Severno Primorski regiji. Zaradi svoje lege ob avtocesti ima Šempeter pri Gorici dobre prometne povezave.

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Šempeter pri Gorici

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
Polje15
5290 Šempeter pri Gorici
Phone
+386 5 33 93 000
Fax
+386 5 33 93 801
Share